Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Scandal într-un restaurant din Obrejița; mai multe persoane au fost amenințate cu un cuțit


Doi bărbați din Tîmboiești au fost reținuți de polițiști după ce, fiind sub influența băuturilor alcoolice, au amenințat mai multe persoane aflate într-un restaurant din Obrejița. Reclamația în acest caz a fost făcută de un bărbat din Slobozia Bradului, care le-a spus oamenilor legii că a fost agresat de cei doi.
„La data de 26 aprilie a.c., un bărbat din comuna Sl. Bradului a sesizat faptul că în cursul nopții, în jurul orelor 00.30, în timp ce se afla în incinta unui restaurant din comuna Obrejița ar fi fost agresat fizic de trei bărbați, toți din comuna Tîmboiești. În urma primelor verificări polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 34 ani și altul de 31 ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice ar fi agresat mai multe persoane și le-ar fi amenințat cu un cuțit, în timp ce se aflau în incinta restaurantului. La data de 27 aprilie a.c, s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță față de cei doi bărbați din comuna Tîmboiești, urmând a fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe”, se arată într-un comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader.
În cele din urmă, agresorii nu au mai ajuns în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Vineri, ei au fost puși sub control judiciar de procurorii focșăneni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?