Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Elevi vrânceni premiați la un concurs privind securitatea și sănătatea în muncă


Mai mulți elevi vrânceni au obținut premii la concursul național „Securitatea și sănătatea în muncă se deprind de pe băncile școlii – Știu și aplic”, faza județeană, care s-a desfășurat la începutul săptămânii trecute.
Astfel, categoria tehnologic inferior, la clasa a IX-a, echipajul format din elevii Ionuț Ifrim și Radu Teodor Neacșa, ambii de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, îndrumați de profesorul Alexandru Tănase, s-a clasat pe locul I. Pe locul secund s-a clasat echipajul format din elevele Elena Lichi și Mihaela Șerban, din clasa a X-a la Liceul Tehnologic Alexandru Ioan Cuza din Panciu, îndrumate de profesorii Luminița Irimescu, Luminița Mocanu și George Popa. 
La categoria tehnologic superior, pe primul loc s-a clasat echipajul  format din Mihaela Andrada Aga și Geanina Alexandra Iordache, eleve în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic Alexandru Ioan Cuza Panciu, îndrumate de profesorii Luminița Irimescu, Luminița Mocanu și George Popa. Pe locul secund s-a clasat un echipaj de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau din Focșani, format din elevii Alexandru Cosmin Lazăr și Cristian Oncioiu, din clasa a XI-a. Ei sunt îndrumați de profesorul Alexandru Tănase. Tot pe locul secund s-a clasat și un echipaj de la Colegiul Tehnic Valeriu D. Cotea, din Focșani, îndrumat de profesoara Luminița Neagu. Echipajul este format din elevii Virgil Gabriel Mihai și Cătălin Șogor, primul elev în clasa a XI-a, iar cel de-al doilea în clasa a XII-a.
La categoria teoretic inferior, locul I a revenit unui echipaj de clasa a X-a de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, format din elevii Andra Crăciun și Alin Pascaru, îndrumați de profesorul Alexandru Tănase. 
La categoria teoretic superior, pe primul loc s-a clasat echipajul de clasa a XI-a format din Marcel Bădărău și Geanina Vlase, de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, îndrumați de profesorul Alexandru Tănase. Locul II a revenit unui echipaj de clasa a XI-a de la Liceul Simion Mehedinți Vidra, format din elevele Denisa Ungureanu și Andra Teodora Mocanu, îndrumate de profesoara Adela Cătălina Potop.
La categoria școală profesională, pe primul I s-a clasat un echipaj de la Colegiul Tehnic Auto Traian Vuia din Focșani, format din elevii Maricel Popovici, din clasa a IX-a, și Nicușor Ginel Tămăslăcaru, din clasa a X-a, îndrumați de profesorii Balaban L., Mihaiciu I., Crețu Ghe. și Dănilă D. Locul II i-a revenit unui echipaj de la Colegiul Tehnic Gh. Asachi din Focșani, format din elevii de clasa a X-a Mihai Meiroșu și Florența Pușcoi, îndrumați de profesoara Vergina Dumitrescu.
Lista completă cu elevii câștigători AICI.

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?