Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Albumul de muzică folk „A de la Păunescu“, lansat la Ateneul Popular


Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Vrancea susține și încurajează educarea tinerilor prin muzică, un alt mijloc prin care aceștia pot cunoaște marile valori ale țării și pot deosebi culturile lumii. Din această cauză, împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Durabilă „Focul Viu”, CJE este partener în cadrul unui eveniment de amploare, prin care se promovează frumosul exprimat prin muzică, voia bună și emoțiile pozitive.
Artistul Walter Ghicolescu, cunoscut și ca Folktrotter, va marca vineri, 7 aprilie, ora 19:00, la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” din Focșani, lansarea celui de-al cinci-lea album din carieră. „A de la Păunescu” este un omagiu adus marelui poet Adrian Păunescu, dar și celor doi copii ai săi, Andrei și Ana-Maria Păunescu, pe versurile cărora folkistul a compus două piese. Este primul album de acest gen de pe piața muzicii folk.
Îndrăgostit de frumos, folkistul propune o nouă abordare a stilului muzical pe versuri păunesciene, păstrând, totuși, amintirea Cenaclului prin sound-ul dat doar de chitare. Vocea inconfundabilă a artistului va răsuna în cadrul unui concert inedit alături de Flori Dimulescu și Răzvan Duță. Playlist-ul va cuprinde atât piesele de pe noul material discografic dar și melodii de succes din repertoriu.
Biletele pentru acest eveniment se pot achiziționa de la Ateneul Popular „Mr.Gh.Pastia”, cât și de la membrii consiliului. Walter Ghicolescu – artist muzică folk – s-a născut la 15 iulie 1971 în Călărași, fiind membru al Atelierelor Studențești „Totuși iubirea” și mai apoi al Cenaclului Flacăra. 

CJE Vrancea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?