Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO : Fotbal juniori B: Oaspeții au arătat de ce sunt lideri! LPS Focșani – LPS Iolanda Balaș Soter Buzău 0-3 (0-2)


Formația LPS Focșani: Mirică – Chiriac, Panaite, Gurău, Vintilă – Pașalău (77 Bucșă)- Milea (79 Radu), Cuciuc (64 Anton) – Mustață, Bobu – Dumitrașcu (50 Sandu).
Juniorii B ai LPS Focșani au fost surprinși cu două goluri rapide ale buzoienilor, venite după faze foarte bine construite și finalizate cu sânge rece! În minutul 4, o combinație rapidă începută în afara careului mare și continuată în zona de 16 metri a fost încheiată cu un șut aproape de stâlpul din stânga lui Mirică, rămas inert pe linia porții: 0-1! Zece minute mai târziu, indecizia apărătorilor focșăneni le-a permis oaspeților să marcheze a doua oară, făcând inutil plonjonul portarului gazdelor. După 0-2, fotbaliștii pregătiți de profesorul Daniel Bănică au echilibrat jocul, dar priceperea lor în materie de construcție s-a oprit la marginea careului bozoienilor, care au o echipă foarte bine articulată, combinativă și combativă, care a arătat prin evoluția sa de ce este lideră detașată în serie! Focșănenii au vrut, au muncit, dar moara paselor lor a măcinat în gol.
În repriza a doua puteau să marcheze, au și avut două situații mari, însă parcă le-a lipsit curajul sau inspirația loviturii de grație! Meciul curgea liniștit spre un 0-2 aproape firesc, dar la ultima fază, la o minge ajunsă în careul focșănenilor, fundașii nu au degajat la timp, Mirică a ieșit neinspirat, a încercat să o prindă în doi timpi, însă l-a agățat de picior pe un atacant al oaspeților și a fost penalty apoi 0-3!              
În etapa viitoare, formația LPS Focșani va juca la Buzău, cu echipa Centrului de Excelență. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?