Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

VIDEO și GALERIE FOTO : Șofer rănit de airbag-uri, după ce Volkswagen-ul său a fost tamponat de un Opel în zona Lidl


Un accident rutier a avut loc ieri, în jurul orei 15.40, în intersecția de la Lidl, pe fondul neacordării de prioritate. Două autoturisme, un Volkswagen și un Opel, s-au tamponat.
Potrivit polițiștilor, conducătoarea Opel-ului, din Focșani, în vârstă de 33 de ani, nu a acordat prioritate la ieșirea din parcarea magazinului Lidl și a intrat în coliziune cu Volkswagen-ul. Șoferul acestuia a fost rănit la o mână după ce airbag-urile s-au deschis. El a primit îngrijiri de la echipajul medical sosit la fața locului și a refuzat să fie transportat la Spitalul Județean pentru investigații suplimentare.

Șoferița a rămas fără permis și a fost amendată. „O focșăneancă în vârstă de 33 de ani, conducătoarea unui autoturism Opel Astra, în timp ce ieșea din parcarea magazinului Lidl nu a respectat indicatorul STOP și a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen, condus de un tânăr de 19 ani, din Focșani. În urma impactului, airbag-urile VW-ului s-au activat, rănindu-l pe șoferul care circula regulamentar la o mână. Ambulanța sosită la fața locului i-a acordat îngrijiri medicale, tânărul refuzând transportul la Spitalul Județean. Șoferița vinovată de producerea accidentlului rutier a rămas fără permis pe o perioadă de 60 de zile și a fost sancționată contravențional”, a declarat comisar șef Daniel Fătu, șeful Biroului Poliției Rutiere Focșani.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?