Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

GALERIE FOTO : Minifotbalul face sală plină la Adjud!


„Cupa Primăverii” la minifotbal a debutat luni seara la Adjud, cu meciurile în care șase echipe s-au întrecut în fața unei săli „pline full”, cum a apreciat-o profesorul Marian Drăghici, organizator al competiției!
În debutul săptămânii de minifotbal și al Cupei, s-au întâlnit Vrancart și OK Driver. Meciul s-a terminat nedecis, scor, 2-2, dar au câștigat adjudenii care au venit la sală și au avut parte de un frumos spectacol sportiv. În partida a doua, Atlantic, în formație cu talentatul Gabi Stoian, s-a impus cu 3-1 în fața pufeștenilor de la Geladi iar în ultima întâlnire a serii Adjudu Vechi a făcut instrucție cu Sănătatea căreia i-a administrat un sever 8-1. 
După prima etapă a „Cupei Primăverii”, care se dovedește a fi o reușită certă, profesorul Marian Drăghici mi-a spus: ” Mă bucură aspectul că am reușit să readuc oamenilor – de toate vârstele, bucuria de a vedea un meci și a lua parte la o competiție organizată pentru sport, pentru mișcare. Doresc să menționez că pentru buna organizare a evenimentului ni s-au alăturat o parte dintre profesorii de educație fizică și sport din Adjud – Valentin Stoian, George Balcan, Sergiu Irimia. Eu și consilierul județean George Nica am semnat cu profesorii de sport din oraș un protocol prin care suntem ajutați în organizarea și desfășurarea Cupei Primăverii. Așa cum arată lucrurile până acum protocolul funcționează foarte bine în folosul sportului, al mișcării pentru sănătate”!           
Pentru momentul final al Cupei, profesorul Marian Drăghici și colaboratorii săi a pregătit – în afara premierii proriu-zise și o frumoasă surpriză. Pe care, surpriză fiind, nu o voi dezvălui! Important este că a fost gândită să bucure spectatorii și jucătorii!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?