Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Băiețel de doi ani din Gologanu, adus ars pe mână la spital


Un tânăr din Gugești a ajuns luni la Unitatea de Primire Urgențe, după ce a căzut de pe bicicletă. El a fost internat în cadrul secției de ortopedie.„B.T., bărbat de 19 ani, din localitatea Gugești, traumatism de claviculă stângă prin cădere de pe bicicletă. Pacientul se internează în cadrul secției de ortopedie”, se precizează în buletinul de presă al Spitalului județean. Și o bătrână din Focșani a fost internată la ortopedie, în urma unui accident rutier. „S.M., femeie în vârstă de 74 de ani din Focșani, traumatism de gambă stângă prin accident rutier. Internat ortopedie”.
O femeie din Vânători a refuzat internarea deși prezenta multiple traumatisme la nivelul capului și comoție cerebrală. „C.D., femeie în vârstă de 36 de ani, din localitatea Vânători, traumatism cranio-facial acut deschis prin agresiune, plagă contuză stângă, ochi stâng, comoție cerebrală postraumatică, otalgie stângă postraumatică. Pacienta refuză internarea”.
    Un copil de doar doi ani, din Gologanu, a fost internat la chirurgie infantilă, după ce a a fost adus la UPU cu mâna stângă arsă. „C.M.A., persoană de sex masculin, în vârstă de 2 ani din localitatea Gologanu, arsură prin lichid fierbinte, gradul II membru superior stâng și parcelar membru inferior stâng. Pacientul se internează la chirurgie infantilă”.
    Un bărbat din Gugești a părăsit spitalul după ce, în urma unui accident rutier, a ajuns la UPU lovit la piciorul drept și stare de agitație cronică, pe fondul consumului de alcool. „B.M., bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Gugești, contuzie forte gleznă și picior drept, lovire ușoară hemitorace drept prin accident rutier, etilism cronic, stare de agitație psihomotorie, caz social. Pacientul părăsește spitalul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?