Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Karate WUKF – CS Unirea Focșani, opt titluri de campioni ai României!


Karatiștii de la CS Unirea Focșani au avut o evoluție de excepție la Campionatul Național de karate WUKF, ale cărui întreceri au avut loc în Sala Polivalentă din Tîrgoviște la sfârșitul săptămânii trecute. Sportivii pregătiți de sensei Aurel Giurgea au câștigat opt titluri de campioni ai României, o medalie de argint și alte trei medalii de bronz.
Pe primul loc s-au clasat Robert Giurgea, la kumite 75 kg., seniori, Alexandru Palmă, la kumite +80 kg., seniori, Radu Todiraș, la kata seniori, Georgiana Tinca, la kata seniori, echipa de seniori kumite rotativ, echipa de seniori kumite sambon , echipa de kumite seniori alcătuită din Robert Giurgea, Radu Todiraș, Ionuț Petre și Alexandru Palmă și echipa de kata cadete în componența Diana Nițescu, Maria Sima, Ailyn Chirculescu.
Pe locul al doilea, cu medalie de argint a încheiat competiția Răzvan David, la kumite tineret iar pe locul al treilea, cu medalii de bronz, Radu Todiraș, la kumite -75 kg., Georgiana Tinca, la kumite tineret, Alexandru Gîrleanu, la kumite cadeți.
    Rezultatele de la Campionatul Național au constituit criteriu de selecție pentru lotul național care va paticipa al începutul lunii aprilie, la a noua ediție a Campionatului European de karate WUKF All Ages.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?