Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

14 cadre didactice au depus dosar pentru soluționarea restrângerii de activitate


Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea au făcut public tabelul cu cadrele didactice, 14 la număr, care au depus dosar pentru soluționarea restrângerii de activitate pentru anul școlar 2017-2018. Cele mai multe cadre didactice sunt din Vrancea, iar câte unul din județele Buzău și Dâmbovița.
Educatoarea Emilia Chipăilă, titulară la Grădinița cu program prelungit nr. 17 Focșani, are 38 de ani vechime în învățământ, gradul didactic I și a luat nota 10 la grad, iar Silviu Cristescu, de la Școala Gimnazială Vulturu, are 37 de ani vechime în învățământ și a obținut nota 9,77 la grad. Cristina Badea, titulară la Școala Gimnazială Fântânele Cojasca, are 22 de ani vechime, iar la grad a luat nota 9,5.
Conform calendarului Ministerului Educației, în perioada 13-15 martie are loc depunerea cererilor de către cadrele didactice aflate în restrângere de activitate în vederea obținerii acordurilor în vederea soluționării restrângerii de activitate la unitățile de învățământ sau CJRAE, cereri care vor fi analizate în consiliile de administrație ale unităților de învățământ până pe 16 martie. Eventualele contestații privind acordurile emise de unitățile de învățământ sunt depuse în zilele de 16 și 17 martie, urmând a fi soluționate până pe 20 martie. Soluționarea cererilor de restrângere de activitate în ședință de repartizare are loc pe 22 martie, deciziile de repartizare urmând a fi emise în perioada 24-31 martie.

Tabelul complet cu cadrele didactice care au depus dosar pentru soluționarea restrângerii de activitate pentru anul școlar 2017-2018 AICI.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?