Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Fanii mexicani i-au primit pe Tom Hiddleston și Brie Larson în avanpremiera ultimului film King Kong


Actrița laureată cu Oscar Brie Larson, actorul britanic Tom Hiddleston și regizorul Jordan Vogt-Roberts au prezentat în weekend la Ciudad de Mexico, o avanpremieră a filmului, ‘Kong: Skull Island’, un nou lungmetraj despre legendarul King Kong, relatează EFE. Pe covorul roșu al unui centru comercial din sudul capitalei mexicane, sub flash-urile reporterilor și fanilor reuniți cu acest prilej, Hiddleston și Larson au împărțit zâmbete și autografe. „Nu am avut parte de o asemenea primire călduroasă în viața mea”, a spus Larson, îmbrăcată într-o rochie albastră cu decolteu. La rândul său Hiddleston, foarte elegant în costum și cămașă în tonuri roz, a primit cadouri și a făcut poze cu fanii.
Într-un moment foarte amuzant el și-a pus pe cap un „sombrero” tradițional și a spus câteva cuvinte în spaniolă. ‘Kong: Skull Island’ relatează unul dintre cele mai mari mituri ale celei de-a șaptea arte, de data această cu o poveste situată în 1973, după Războiul din Vietnam, când un grup de oameni de știință, soldați și exploratori ajung pe o insulă neexplorată din Pacific, în împrejurimile căreia mai multe ambarcațiuni și avioane au dispărut fără urmă.
Într-un mediu complet diferit de ceea ce cunoșteau, echipa pătrunde pe teritoriul lui Kong și membrii ei devin protagoniștii unei mari bătălii a omului cu natura. „Sunt două ore de aventură și exotism care nu au legătură cu gorila originală, nu apare nici Fay Wray și nici Empire State Building: este pur și simplu rock’n’roll'”, a avertizat Tom Hiddleston. Filmul, cu un buget de 200 de milioane de dolari, îi mai are în distribuție pe John Goodman și Samuel L. Jackson, alături de Jing Tian, Toby Kebbell, John Ortiz, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Thomas Mann și de John C. Reilly.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?