Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO și GALERIE FOTO : Handbal, Liga Națională – Meci aspru, victorie importantă pentru CSM Focșani 2007


Formații
    CSM Focșani 2007: Tevzadze, Marocico – Ragea, Gramatic, Rotaru – 1 gol, Gheorghe, Miroiu – 8, Popa, Èšuțu – 2, Băluț – 2, Mocanu – 1, Rață – 4, Enache, Eros – 4, Năstăsie – 1.
    CSU Suceava: Sipka – 2 goluri, Burlacu – 1, Tîrzioru – 3, Ciubotaru, Tcaciuc, Mitrea – 2, Polocoșer – 3, Drăghici, Olaru – 2, Puljizovic – 1, Petrea – 1, Șoldănescu – 2, Costea, Preda, Baican – 3. 

Înainte de începerea jocului, doamnele și domnișoarele au primit flori de Mărțișor de la echipa de handbal!

    Partida a avut loc în Sala Polivalentă ieri, de la ora 17.00, și a fost transmisă la TVR HD. 
    CSM Focșani a reușit aseară o splendidă victorie în fața unui adversar puternic – CSU Suceava. Oaspeții, cu prestații foarte bune în deplasare, între care și o victorie la Vaslui, au venit la Focșani pentru a câștiga și a-și adăuga trei puncte foarte importante în viitoarea grea dispută din play-out pentru a avea și în viitoarea ediție a campionatului un loc în Liga Națională. Aveau argumente handbalistice serioase conferite de valoarea individuală a multora dintre jucătorii săi, aveau ascendentul victoriei în fața focșănenilor de la Suceava din tur și o mică, dar foarte inimoasă galerie care i-a și susținut pe tot timpul meciului!

    Profesorul Viorel Ciubotaru a pregătit foarte bine jocul, cu a apărare  foarte mobilă, agresivă, dar în limita regulamentului, și un atac în care au alternat acțiunile în viteză cu cele elaborate, duse până la găsirea momentului bun pentru șut la poartă. O privire asupra casetei tehnice ar indica drept poli de eficiență ai CSM Focșani 2007 pe Mihăiță Miroiu, autorul a 8 goluri, și pe Șhota Tevzadze, care a avut cel puțin zece intervenții prin care a oprit mingea trimisă pe poarta sa de suceveni! În realitate, așa cum a fost de acord la finalul partidei și căpitanul Mihăiță Miroiu, Foșaniul nu a avut jucători mai importanți și mai puțin importanți aseară. A fost victoria întregii echipe care s-a constituit în ceea ce poate fi numit omul meciului!
    CSM Focșani 2007 a stăpânit jocul de la început la sfârșit, tabela de scor consemnând o singură egalitate, la 4! Au fot diferențe de la un gol, la cinci goluri (13-5). După 14-10 la pauză, s-a ajuns la 14-13, în urma unor mici inexactități ale gazdelor, care au reluat seria de goluri prin Rață, de două ori, Miroiu, de patru ori, Eros și Năstăsie, pentru ca tânăra extremă Mocanu să rotunjească victoria echipei sale cu ultimul gol, marcat din poziție centrală.
    A fost un meci aspru, fără menajamente, dar plăcut publicului care a umplut și de acesată dată Polivalenta și și-a purtat favoriții spre victorie!
    În etapa următoare, sâmbătă, 11 martie, CSM Focșani va juca în deplasare cu HC Dobrogea Sud, la ora 16,00. Partida va fi televizată de TVR.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?