Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

ULTIMA ORĂ! Un tânăr fotbalist de la Bolotești a murit la numai 22 de ani


Ovidiu Mustață, un tânăr fotbalist de la Bolotești, care activa în Cupa de Minifotbal Sanorom, a murit aseară la numai 22 de ani. Era un tânăr iubit de toți cei care l-au cunoscut, copil de suflet al patronului de la Sanorom, Romică Corozanu, cu o poveste de viață tristă. Mergea din când în când la rudele lui în Italia, iar ultimul drum acolo a fost și ultimul drum al vieții. Ovidiu Mustață a murit la un spital din Roma, din cauza unor probleme cu inima. El suferea, din câte spun cunoscuții, și de o boală la rinichi. Dumnezeu să-l odihnească! 

„Cuvintele nu isi mai au rostul, orice as spune nu te mai aduce inapoi , dar ai fost unul dintre cei mai chinuiti oameni pe care i-am cunoscut. Am incercat sa te ajut, am crezut ca in Italia ai mai multe sanse, dar boala a invins. Dumnezeu sa te odihneasca in pace Ovidiu Mustata!”, a scris pe pagina de facebook Romică Corozanu, care este și viceprimar la Bolotești.
Sora lui Ovidiu, Maria Mustață, ne-a spus pe facebook că, în ciuda problemelor pe care le-a avut familia, nu au fost niciodată abandonați. Ea a precizat că familia l-a adus anul trecut în Italia, dar nu a vrut să rămână, apoi l-au adus și pentru internarea la spitalul din Roma, unde a și murit din cauza problemelor la inimă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?