Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Mașină a Școlii de șoferi Melinteanu, lovită de un Rover. Șoferul Rover-ului a părăsit locul accidentului


Un accident de circulație s-a petrecut marți, în jurul orei 11.00, între Tișița și Panciu. O mașină a Școlii de șoferi Melinteanu a fost lovită de un Rover, într-o curbă periculoasă. În urma impactului, autoturismul Rover a ajuns în șanț.
Potrivit polițiștilor, accidentul rutier s-ar fi petrecut din cauza vitezei. În urma impactului, o femeie și o tânără au fost rănite și transportate la spital. Șoferul vinovat de producerea accidentului a fugit de la locul faptei. „În ziua de 14 februarie a.c., între Tișița și Panciu, un autoturism a pătruns pe contrasens din cauza neadaptării vitezei într-o curbă și a lovit un autoturism de școală care circula regulamentar. Din autoturismul care a produs evenimentul a rezultat rănirea unei femei de 36 ani și a unei fete de 18 ani. Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei. Cercetările continuă cu privire la identificarea autorului evenimentului rutier”, ne-a spus subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.
Nicolae Mărăscu, managerul Spitalului Orășenesc Panciu, unde au ajuns inițial cele două femei, ne-a declarat că „pacientele au suferit traumatisme ușoare, dar au fost transferate la Spitalul Județean Focșani”. De cealaltă parte, patronul Școlii de șoferi Melinteanu, Iulian Melinteanu, ne-a precizat că „nimeni din mașina noastră nu a avut de suferit, doar autoturismul este avariat. Avem asigurare și nu ne facem probleme în această privință. Plus că noi am fost cei loviți, șoferul a intrat într-o curbă direct în mașina noastră”, ne-a spus Iulian Melinteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?