Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Un nou concert al Orchestrei de Cameră UNIREA, în această seară, la Ateneul Popular


Avem bucuria de a vă invita să luați parte la un nou concert al Orchestrei de Cameră UNIREA, ce va avea loc luni, 13 februarie, cu începere de la ora 19:00 la Sala mare a Ateneului Popular „Mr Gh.Pastia”. Soliști ai serii vor fi doi deja cunoscuți membrii ai ansamblului simfonic focșănean: Valentin GHITA – oboi și Cristian BALAÅž – vioară. Cei doi interpreți vor concerta în duet două lucrări din perioada barocului muzical, lucrări compuse de Johann Sebastian Bach, respectiv Georg Philip Telemann. Vor fi două momente spectaculoase prin evoluția a două instrumente cu sonorități diferite, provenite din familii de instrumente diferite dar care se completează și dialoghează perfect prin arta desăvârșită a doi coloși ai muzicii universale.
          Partea a doua a concertului va prezenta o pagină clasică a părintelui simfoniei și al cvartetului clasic pentru coarde: Joseph Haydn. Din cele 104 simfonii – una mai interesantă  și mai diferită decât celelalte, Orchestra de Cameră UNIREA vă propune Simfonia nr. 82 în Do major denumită și Ursul. Orchestra va evolua sub bagheta dirijorului Vincent GRÅ°GER.
         Biletele se găsesc la Agenția de bilete a Ateneului Popular la prețul de 25 lei, respectiv 15 lei  (redus). Se mai pot procura și abonamente pentru perioada februarie – iunie a stagiunii de concerte.
 
                                              DIRECTOR,
                                  Valentin Gheorghiță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?