Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Baschet U 14 – Viitorul turneu semifinal al grupei I va fi la Focșani!


Profesorul Petruț Mihai, împreună cu profesorul Mircea Petrișor, antrenori ai echipei de baschet U 14 a CSM 2007 LPS Focșani și director al LPS Focșani mi-a confirmat că a câștigat licitația pentru organizarea la Focșani a următorului turneu semifinal al grupei I a Campionatului Național. Pentru că va fi un program încărcat, cea mai mare parte a meciurilor se vor disputa în Sala Polivalentă, dar vor fi și câteva întâlniri ce vor fi programate în Sala LPS.
La turneul de la Focșani vor evolua, în ordinea locurilor ocupate în acest moment în clasamentul grupei, LPS Bihorul Oradea, ACS 4 Sports Agronomia București, ABC Laguna București, ACS Lucky Dragons Tîrgu Mureș, ACS Baller Otopeni, CS SCM Timișoara, CSS Tîrgoviște, LPS Focșani.
Precedentul turneu a avut loc la Tărgu Mureș, unde formația focșăneană a pierdut toate cele trei meciuri pe care le-a avut cu ACS 4 Sports Agronomia București, ABC Laguna București, ACS Baller Otopeni, formații puternice. Pe teren propriu, focșănenii vor juca împotriva echipelor CSS Tîrgoviște și CS CSM Timișoara, vineri, 17 februarie și LPS Bihorul Oradea, sâmbătă, 18 februarie. Dacă orădenii vor fi foarte greu de depășit, târgoviștenii și timișorenii par a fi adversari accesibili. De altfel, CSM 2007 LPS Focșani a câștigat de două ori în fața CSS Tîrgoviște în grupa de calificare a Campionatului Național!          

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?