Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO : Fotbal – CSM Focșani 2007 a început pregătirea pentru viitorul sezon!


Prima echipă din fotbalul județean care a început pregătirea pentru viitorul sezon competițional este CSM Focșani 2007. La convocarea făcută în acest scop de antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma, au răspuns, practic, toți jucătorii care au încheiat sezonul de toamnă. Nu s-a pregătit deloc Ștefan Lupu, care acuza dureri la inghinali. În lot sunt câteva noutăți: Valentin Ion, fotbalist valoros și cunoscut care nu mai are nevoie de prezentări, Alexandru Apenciucesei, portar junior, care în toamnă a apărat pentru Victoria Gugești, Ionuț Salaoru, de la juniorii A ai LPS Focșani. Mai sunt discuții cu câțiva jucători, oficialii echipei sperând ca în câteva zile să fie finalizate cu folos.
    Formația de fotbal a municipiului urmează să lucreze pentru acumulări fizice pe terenurile stadionului, la sala de forță – la sala de judo a CS Unirea Focșani, să facă și necesarele recuperări de după efort, dar și să facă antrenamente cu mingea.
    Au fost programate câteva meciuri amicale: sâmbătă, 4 februarie, la Rîmnicu Sărat, cu Olimpia, sâmbătă, 11 februarie, cu Metalosport, pe terenul sintetic de la Galați, sâmbătă, 18 februarie, cu Aerostar la Bacău. Au mai fost convenite alte partide de verificare ale căror date nu au fost, încă stabilite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?