Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

ULTIMA ORĂ! Un bărbat a murit lovit de o creangă


Un bărbat de 56 ani din Vizantea Livezi a murit după ce o creangă l-a lovit în cap. Martorii spun că bărbatul tăia copaci, când în cădere o creangă l-a lovit mortal. Se pare că bărbatul era angajat la un ocol silvic. Polițiștii au plecat spre locul incidentului și spun că este posibil ca evenimentul să fie considerat accident de muncă.
UPDATE 1! Forțe impresionante se deplasează spre locul unde tăietorul de lemne și-a pierdut viața. Pompieri, poliție, Smurd-ul și primarul localității merg cu mașini de teren și pe jos pentru a ajunge la locul cu pricina. Primarul din Vizantea Livezi, Dragoș Ciobotaru, ne-a spus că locul unde s-a întâmplat accidentul este tocmai în vârful muntelui, iar până acolo mai au circa o oră până ajung.
UPDATE 2! Medicii au constatat decesul bărbatului care tăia lemne într-o pădure din Vizantea Livezi. La locul incidentului au ajuns deja polițiștii, pompierii, echipajul SMURD, dar și primarul localității. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs incidentul. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?