Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Femeia rămasă în viață în urma accidentului soldat cu moartea unei învățătoare și a mamei acesteia, transferată la Spitalul Floreasca


Singura victimă rămasă în viață din accidentul ce a avut loc miercuri, în afara localității Câmpuri, o femeie de 36 de ani, cu grave traumatisme suferite la nivelul capului, abdomenului și coloanei cervicale, a fost transferată la Spitalul Floreasca-București, pentru investigații neurologice amănunțite. „În urma examenului CT efectuat la Focșani acesteia i s-au depistat modificări neurologice ce impun atenția neurochirurgilor”, ne-a declarat Alina Cosma, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani.
    Conform polițiștilor, conducătoarea auto (învățătoare la Panciu – n.r.), care a decedat la câteva ore după producerea accidentului, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul volanului într-o curbă. Din această cauză mașina a lovit parapetul, care s-a rupt în timpul impactului, iar cele trei femei au căzut cu mașina în albia râului Șușița. „La data de 28 noiembrie a.c., ora 10.50, pe DN 2L în afara localității Câmpuri, o femeie de 60 ani din orașul Panciu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a derapat și a căzut în albia unui râu de la o distanță de aprox. 5 metri. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto (decedată la unitate medicală în jurul orelor 19.00) și a unei pasagere de 80 ani din comuna Soveja, precum și rănirea gravă a altei pasagere, de 36 ani, din orașul Panciu. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?