Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Minifotbal, Cupa Firmelor Vrâncene – Center Vet și Alegria, meciul primei etape! Voința Deep Serv a făcut scorul zilei!


Cupa Firmelor Vrîncene, ediția a VII-a, arată încă de la debut că este o competiție ce suscită un interes deosebit din partea jucătorilor de minifotbal din județ. Numărul mare de echipe înscrise, calitatea fotbalistică a componenților acestora, spectacolul sportiv pe care îl reușesc pe terenul din Polivalentă – toate acestea vor genera, fără îndoială, și interesul publicului focșănean, care în anii anteriori făcea sală plină. Duminică, 18 decembrie, în prima zi a Cupei, au fost spectatori puțini, însă competitoarele au jucat cât au putut de bine, unele chiar încântător.
După meciul de debut dintre Progresul Focșani și Tractorul Nănești, din grupa B,  despre care am scris în numărul de ieri al Monitorului de Vrancea, și încheiat cu victoria focșănenilor, a urmat ceea ce avea să fie meciul primei etape, între Center Vet și Alegria, din grupa A. A fost o partidă cu răsturnări de scor spectaculoase, foarte disputată, cu un final ce putea înclina pe rând balanța în favoarea oricăreia dintre echipe. Până la urmă a fost egalitate, care a reflectat modul în care a curs jocul între două formații alcătuite din foarte mulți fotbaliști de la echipele județene din Superliga Altdorf Tehnic sau din Liga a V-a!
Scorul zilei a fost reușit de Voința Deep Serv care după patru minute conducea cu 3-0 pe Unirea Milcovul!
Tabloul primei etape:
Grupa A
Center Vet – Alegria 3-3 (1-2)
Formații:
Center Vet: Andronic, Corozanu, Cioran, Gheorghe, Parlac, Cătălin Voinea, Florin Ciobotaru, Covaci, Ciornei, Tatu, Bîrlă, Buchidău.
Alegria: Sîrbu, Adrian Oltianu, Cosmin Postolache, Niță, George Duca, Mănăilă, Daniel Oltianu, Săpunaru, Hagiu, Toma, Remus Popa, Costel Chiriță, Vlase.
Meciul a debutat abrupt, cu golul înscris de Marian Covaci după care a egalat Daniel Oltianu pentru ca în pauză să se intre cu 1-2, după ce marcase Mănăilă. În partea a doua a întâlnirii, Marian Covaci a făcut dublă pentru 2-1 și tot el și-a readus echipa în avantaj. Alegria a egalat din nou prin Săpunaru, iar finalul a fost cu ratări, cu mingi trimise în bară, dar nici una dintre formații nu s-a putut desprinde!
AS Suraia – Green Team 2-2
Formații:
AS Suraia: Tînjală, Dogaru, Chifu, Zimbru, Matei, Morărescu, Lucian Lazăr, Ghidarcea, Valentin Grigorică, Puiu, Dragomir.
Green Team: Èšîrdea, Ionuț Munteanu, Cozma, Petrea, Valentin Mihai, Alin Simion, Bogdan Simion, Vlădoiu, Ouatu, Roșu.
Și al doilea joc al grupei a fost cu răsturnare de scor: Matei a dus Suraia în avantaj, a egalat Uoatu, Green Team a trecut la conducere prin golul lui Simion iar Dragomir a egalat la 2!
Vrasinter – Champions Pub 4-2
Rezultatele primei runde indică o grupă A foarte echilibrată, oricare dintre formații putând pretinde calificarea în faza a doua a competiției!
Grupa B
Tractorul Nănești – Progresul Focșani 0-2 (0-0)
Voința Deep Serv – Unirea Milcovul 10-0
Formații
Voința Deep Serv: Gabriel Lazăr, Gurguiatu, Predoiu, Ionuț Manu,  Alexandru Duca, Răzvan Crăciun, Bîra, Stan, Claudiu Mihai, Lupu, Burdujel, Bogdan Grigorică.
Unirea Milcovul: Blendea, Olărașu, Ciprian Isac, Matei Grama, Mălureanu, Bari, Dorofte, Cristi Munteanu, Marușca, Cristi Voinea.
Voința Deep Serv, cu o garnitură de excepție, în care se regăsesc șapte dintre jucătorii de la CSM Focșani 2007, este marea favorită a grupei. Milcovul a avut ghinionul să întâlnească chiar din prima etapă o formație cu mare poftă de gol, și care după 5-0 prin reușitele lui Mădălin Predoiu – 3, Ionuț Manu și Alexandru Duca a mai redus din turație. Chiar și în aceste condiții Voința Deep Serv a  încheiat meciul cu 10-0!
La finalul întâlnirii Marian Spânu, managerul Voinței Deep Serv, a declarat: „Mulțumim pe această cale companiei ARTIFEX și în mod special, domnului Bernard CHEERE, pentru sprijinul acordat și în această ediție a VII a a Cupei Firmelor Vrâncene, companie care a fost alături de Voința DEEP SERV în ultimii 3 ani de existență și care a sprijinit și va sprijini performanța și în minifotbal. Mulțumim și organizatorilor acestei competiții cu tradiție, respectiv „Asociației Județene de Fotbal” și Direcției de Tineret și Sport Vrancea pentru efortul și consecvența organizării acestei competiții. Și nu în ultimul rând, urăm multă baftă tuturor echipelor participante!”

În etapa viitoare, din 7-8 ianuarie 2017 vor avea loc partidele:
Grupa A: AS Suraia – Center Vet; Green Team – Champions Pub și Vrasinter – Alegria.
Grupa B: Tractorul Nănești – Lăutarii; Progresul Focșani – Unirea Milcovul; Voința Deep Serv va întâlni o echipă ce și-a anunțat participarea în Cupă, urmând să se înscrie.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?