Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

GALERIE FOTO : Minifotbal – A început Cupa Firmelor Vrâncene!


Cupa Firmelor Vrâncene a debutat duminică, de la ora 14,30, în Sala Polivalentă, odată cu întâlnirea dintre Progresul Focșani și Tractorul Nănești.
La chemarea arbitrilor Alexandru Mălinaș și Ionuț Aldea au intrat în teren formațiile:
    Progresul Focșani: Florin Ion, Aurelian Ionel, Marian Savin, Nelu Botezatu, Laurențiu Neculai, Marian Făcăeru, Lucian Dediu, Ionuț Socol, Ciprian Èšîrlea, Alexandru Barbu, Alexandru Ciucanu.
    Tractorul Nănești: Iulian Papuc, Silviu Feraru, Cristian Ichim, Ionuț Ilie, Nicușor Postolache, Mihai Borcea, Alexandru Voinea, Lucian Apostol.
    A fost un meci foarte disputat, cu două echipe care au alergat tot timpul, au încercat să combine rapid, au ajuns foarte ușor în zona porților adverse, dar apărările au fost impenetrabile în prima repriză. Partea a doua a meciului a început în aceeași notă, dar odată cu trecerea timpului jucătorii formației de de Superligă au forțat atacul, însă au lăsat în defensivă spații libere care au fost speculate în două rânduri de adversari. În minutele 40 și 42, Barbu, respectiv, Socol, au găsit locurile prin care să trimită mingea în poarta Tractorului. La capătul unui meci agreabil, cu multe execuții tehnice de rafinament, Progresul a câștigat, devenind prima formație învingătoare din ediția 2016-2017 a Cupei Firmelor Vrâncene.
    La ora închiderii ediției noastre de astăzi, începuse partida dintre Alegria Focșani și Center Vet. După cinci minute de joc,  Center Vet conducea cu 1-0!
    În numărul de mâine al Monitorului de Vrancea vom publica tabolul complet al rezultatelor primei etape și loturile tuturor participantelor la Cupa Firmelor Vrâncene, competiție organizată de AJF Vrancea, prin comisia de minifotbal, al cărei președinte este Jani Oltianu.                
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?