Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

„Oază de relaxare” la Şcoala Alexandru Vlahuţă din Focşani


Åžcoala „Alexandru Vlahuță” din Focșani s-a înscris cu proiectul „Oaza de relaxare” în competiția organizată de OMV Petrom – Tara lui Andrei. „Idei din Èšara lui Andrei” este o competiție națională de proiecte organizată de OMV Petrom cu finanțări totale de până la 150.000 euro. La inițiativa acestei organizații de a premia și încuraja proiectele de mediu, școala din Focșani a găsit oportunitatea de a satisface una dintre nevoile unității de învățământ: aceea de a amenaja un colț verde, de care să se bucure elevii și profesorii lor , spațiu care să aibă dublă destinație: de destindere și instruire într-un mod atractiv.
Directorul școlii, profesoara Valy Å¢igănuș, a transmis că intenționează să transforme o suprafață de teren, în prezent nevalorificată, într-o adevărată oază de relaxare. Proiectul a fost gândit în acest scop, iar această competiție reprezintă soluția finaciară salvatoare, prin care ar putea fi implementat. Se urmărește obținerea de fonduri pentru a dota acest spațiu cu mobilier urban, coșuri de gunoi stradal, jocuri statice (mese de șah) și băncuțe, plantarea de gazon și de copăcei ornamentali.
Elevii, părinții acestora, comunitatea locală și toți susținătorii pot să-și demonstreze latura ecologică votând proiectul deoarece proiectele cu un număr mare de voturi au mai multe șanse de a câștiga. „Intrați pe acest link http://itla.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-oaza-de-relaxare-id-1865-cmsid-65 pentru a sprijini realizarea acestui proiect al Școlii Gimnaziale «Alexandru Vlahuță» Focșani cu titlul «Oaza de relaxare» – Å¢ara lui Andrei – OMV Petrom. Trebuie să vă faceți un cont și apoi să votați. Puteți să anunțați, la clase, părinții copiilor să intre și să voteze. Voturile fac parte din punctaj. Copiii sau cei care doresc să voteze trebuie să aibă o adresă de e-mail pentru început. Intră apoi pe link -ul http://itla.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-oaza-de-relaxare-id-1865-cmsid-65 își fac cont nou urmând pașii de acolo și votează. Proiectul este la secțiunea mediu. Proiectele cu un număr mare de voturi au mai multe șanse de a câștiga. Se poate vota până pe 1 decembrie”, a transmis consilierul educativ al școlii, profesoara Elena Milea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?