Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Casa patronului fabricii de ulei din Gologanu, prădată de hoți


Locuința patronului fabricii de ulei din Gologanu a fost prădată de hoți duminică dimineață, prejudiciul fiind estimat la 10 mii de lei. Polițiștii sunt de părere că hoții au filat casa timp de mai multe zile, iar duminică dimineață, când proprietarul și soția sa au plecat de acasă, au acționat în voie. Potrivit oamenilor legii, hoții au furat bani și bijuterii. Surse din cadrul anchetei ne-au declarat că făptașii ar face parte dintr-o bandă organizată, „specializată” în furturi din locuințe.
Duminică, în jurul prânzului, când proprietarii s-au întors acasă au găsit locuința cu susul în jos, semn că hoții au răscolit prin toată casa în căutare de bunuri de preț. „În ziua de duminică, 6 noiembrie, o persoană din comuna Gologanu a sesizat poliția cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au pătruns în locuința de pe strada Liliacului din localitate. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că aceștia au intrat prin efracție, de unde au sustras bani și bijuterii, prejudiciul ridicându-se la suma de 10.000 lei”, ne-a declarat subcomisar Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.
Potrivit surselor noastre, proprietarii locuinței au plecat duminică dimineață la târg, la Dumbrăveni. Timp de aproximativ două ore, hoții au controbăit prin toată casa, răscolind lucrurile și rupând ușile de la dulapuri. Printre obiectele furate se numără bijuterii, inclusiv inelul de logodnă al proprietarei, dar și mai multe ceasuri, mai mult cu valoare sentimentală, după cum ne-a transmis fiul victimei. „Părinții mei au găsit totul vraiște în casă, inclusiv uși de mobilier rupte. Nu știu care este valoarea prejudiciului, dar au furat bijuterii din aur, mai multe ceasuri. Au furat inclusiv inelul de logodnă al mamei mele! Eu cred că hoții aveau informații despre casă… știau când pleacă părinții, dar și faptul că eu și sora mea nu suntem acasă. Vrem să fie prinși făptașii”, ne-a spus fiul victimei, Ionuț Grama.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?