Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Semafoare de ultimă generație în intersecția de la fostul BIG


Semafoarele din intersecția de la fostul magazin BIG din Focșani sunt înlocuite cu unele de ultimă generație, care indică timpul de așteptare atât pentru șoferi cât și pentru pietoni. Investiția aparține Primăriei Focșani, iar polițiștii rutieri vor dirija circulația în zonă pe toată perioada cât vor dura lucrările de înlocuire.
Oamenii legii susțin că acest proiect s-ar putea extinde la nivelul întregului municipiu, în funcție de buget. „În intersecția de la BIG se montează semafoare de ultimă generație. Primăria Municipiului Focșani, în calitate de administrator al Drumurilor Publice, va înlocui semafoarele vechi cu altele noi, iar Poliția Rutieră Focșani și Poliția Locală acordă sprijin pentru dirijarea circulației în zonă. Lucrarea preconizează să se finalizeze în maxim trei zile, dar în momentul în care se montează un semafor vom da drumul circulației, motiv pentru care nu cred să fie probleme foarte grave. Deocamdată, semafoarele de ultimă generație vor fi montate doar în această intersecție, la fostul magazin BIG, dar în Comisia de Siguranță a Circulației, care se întrunește periodic, au fost făcute propuneri de înlocuire și a celorlalte semafoare din oraș, dar totul se va face în funcție de buget”, ne-a precizat comisar șef Daniel Fătu, șeful Poliției Rutiere Focșani.
Primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, a explicat că schimbarea semafoarelor era necesară deoarece traficul din zona Big devenise o povară pentru șoferii ce ajungeau în această intersecție în timpul orelor de vârf. „Schimbarea semafoarelor devenise o necesitate pentru fluidizarea traficului și informarea cât mai exactă a timpilor de așteptare. În acest sens, am hotărât înlocuirea semafoarelor vechi, ce creau probleme conducătorilor auto, cu unele noi și performante, ce indică timpul de așteptare atât pentru șoferi cât și pentru pietoni”, a spus primarul Cristi Misăilă.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?