Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Deținut depresiv, internat la Spitalul Județean după ce a înghițit mai multe pastile


Numeroase persoane au ajuns și la sfârșitul săptămânii trecute la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani. Un deținut al Penitenciarului Focșani, se află internat în secția Interne-ATI, după ce sâmbătă a înghițit mai multe pastile. „I.G., bărbat de 21 de ani, din Focșani (Penitenciar). Intoxicație medicamentoasă. Sindrom depresiv în tratament. Internat Interne-ATI”, se arată în buletinul de presă întocmit de Alina Cosma, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean Focșani
    Un minor de 15 ani a avut nevoie de îngrijiri speciale. „R.M.A., persoană de sex masculin de 15 ani, din Sihlea, este adus cu diagnosticul de arsură cu substanță necunoscută inflamabilă în regiunea cervicală anterioară și pe mâini. Internat chirurgie infantilă”. O minor de 15 ani a fost adusă la UPU cu o tăietură accidentală în zona coapsei. „O.A.M., persoană de sex feminin din Focșani, în vârstă de 15 ani este adusă cu plagă tăiată în treimea inferioară coapsă dreaptă prin lovire accidentală, veche de 24 de ore. Bilet de trimitere chirurgie infantilă”.
Un bărbat de 49 de ani a căzut de pe scări și a suferit multiple leziuni și răni la cap, spate și șold. „N.A., bărbat de 49 de ani, din Focșani, policontuzionat prin cădere de pe scări, traumatism cranio cerebral cu plagă contuză parietală dreaptă, contuzie toracică de coloană lombară-sacrală și șold drept. Pacientul nu este internat”.
    O femeie de 60 de ani a fost transferată la Spitalul Județean din Bacău, după ce, în urma unui accident rutier, a suferit mai multe traumatisme în regiunea capului, a coloanei cervicale și a abdomenului. „R.C.P., femeie de 60 de ani, din Bacău, policontuzionată prin accident rutier, traumatism cranio  cerebral minor, traumatism coloană cervicală, contuzii toraco-abdominală. Bilet de trimitere Spitalul Județean Bacău”.
    Un bărbat a căzut de pe bicicletă și a suferit răni la nas și buze.  „G.M., bărbat de 47 de ani din Golești, traumatism cranio facial, fractură piramidă nazală. Plăgi contuze piramidă nazală zigomatică stângă, buză superioară prin cădere de pe bicicletă. Bilet de trimitere ORL”. Un bărbat din Mera, implicat într-o bătaie, a ajuns la UPU cu lovituri în zona feței. „F.F., bărbat de 29 de ani din Mera, este adus cu traumatism cranian cu escoriații sprânceană dreaptă, escoriații pavilion ureche prin agresiune. Pacientul nu este internat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?