Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Un an de la tragedia Colectiv. Printre victime, trei tineri cu familii în Vrancea


64 de persoane și-au pierdut viața, în urma tragicului eveniment din 30 octombrie 2015, după ce la clubul bucureștean Colectiv, din str. Tăbăcarilor nr. 7, sectorul 4, a izbucnit un incendiu. În club, trupa Goodbye to Gravity susținea un concert de lansare a unui nou album. Incendiul izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului s-a extins rapid, soldându-se cu numeroase persoane decedate și rănite. (AGERPRES)
    Trei dosare au fost trimise în judecată după Colectiv, altele fiind în curs de instrumentare, însă, la un an de la tragedia în urma căreia 64 de persoane au murit, iar alte peste o sută au fost rănite, justiția nu a găsit vinovații, în niciuna dintre cauze nefiind începută judecata propriu-zisă. Peste 5.000 de oameni au mers, duminică, la sediul clubului Colectiv din Capitală, o parte dintre ei plecând de la Piața Universității, alții alăturându-se pe drum. Cei prezenți au adus flori și au aprins lumânări în memoria celor care au decedat în urma incendiului. (MEDIAFAX)
    Printre cei care și-au pierdut viața în urma tragediei din clubul Colectiv s-au numărat Ionuț Popescu, de 32 de ani, fiul fostului director al Enet, Valter Popescu și al medicului Anișoara Popescu, dar și Claudiu Bogdan Istrate, de 22 de ani, din Galați, ai cărui bunici trăiesc în comuna Suraia. Aceștia au fost profesori  la Galați, iar la pensie s-au retras în Vrancea, la casa părintească. Unchiul tânărului mort este notarul focșănean Cătălin Haret.
    O a treia victimă a incendiului din Colectiv, care avea legături în Vrancea, a fost Mihaela Vieru, de 31 de ani, a cărui tată este din Ruginești, unde a și fost îngropată, alături de bunici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?