Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Un angajat al CFR Mărășești a murit, în timpul serviciului, după ce a fost CĂLCAT DE TREN


Un angajat al CFR Mărășești a murit, vineri dimineață, după ce a fost călcat de tren, omul fiind în timpul serviciului. Potrivit unor surse, el verifica șinele de cale ferată, în apropierea gării din Mărășești, fiind accidentat de un tren care mergea spre Adjud.
Medicii de pe ambulanță au declarat că, vineri dimineață, s-au deplasat la  Mărășesti, între șinele de cale ferată găsindu-l mort pe bărbat, care ar avea aproximativ 45 de ani. „Mergea pe calea ferată și l-a lovit trenul. L-am găsit între șine, cu un traumatism cranian foarte urât. L-am preluat și am fost nevoiți să-l transportăm până la mașină pe o oarecare distanță, pentru că n-am avut cale de acces. L-am monitorizat, am declarat decesul și l-am predat”, ne-a declarat dr. Vitalie Bețișor, manager al Serviciului de Ambulanță Județeană Vrancea.
Una dintre persoanele care vineri dimineață călătorea cu trenul implicat în eveniment ne-a precizat că mecanicul de locomotivă a dat mai multe semnale pentru a atenționa victima, dar aceasta s-a ferit abia în ultimul moment. Trenul a ajuns la Adjud cu o întârziere de aproximativ o oră. 

UPDATE! Ce a comunicat poliția
„Accident feroviar cercetat de polițiști
La data de 28 octombrie a.c., ora 06.50, polițiștii TF Mărășești au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi fost accidentată  în Stația C.F.R. Putna Seaca de trenul de persoane Regio 5101 care circula pe relația Buzău Adjud.
Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că victima accidentului este un bărbat de 45 ani, din comuna Garoafa angajat al unui district ce aparține secției Focșani. Victima a fost preluată cu ambulanța pentru a fi transportată la spital, însă în timpul transportului a decedat.
În cauză cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.” Biroul de Presă al IPJ Vrancea

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?