Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

S-au pus în vânzare biletele pentru festivalul „Florentin Delmar”


Biletele pentru Festivalul „Florentin Delmar” s-au pus deja în vânzare la Agenția de bilete a Ateneului Popular „Maior Gheorghe Pastia” din Focșani. Prețul acestora este de 40 lei pentru fiecare din cele două seri de festival, iar cine dorește poate achiziționa pentru ambele seri abonament la prețul de 60 de lei. Potrivit comunicatului trimis redacției noastre, cea de a 41-a ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară Românească „Florentin Delmar” va avea loc în perioada 3-4 noiembrie a.c., în Sala mare a Ateneului Popular. „Ca și la ediția aniversară din 2015, concursul de interpretare va avea loc cu acompaniament orchestral (Orchestra Viorel Gavrilă a Teatrului Majestic din Ploiești) iar fiecare seară va include și recitaluri ale unor artiști consacrați”, se arată în comunicat.
    Astfel, joi, 3 noiembrie, la ora 18.45 va avea loc deschiderea oficială, după care va urma partea I a concursului de interpretare. Seara se va încheia cu un recital live OVI și Orchestra Viorel Gavrilă. Vineri, 4 noiembrie, de la ora 19.00, va începe partea a II-a a concursului de interpretare, urmat de recitalul Elenei Petcu, deținătoarea Trofeului 2015, precum și de concertul aniversar „25 de ani de activitate a formației Direcția 5”. Tot vineri, va avea loc și festivitatea de premiere.
    Juriul va fi prezidat de Horia Moculescu, iar prezentarea va fi asigurată de actrița Alexandra Velniciuc. „Preselecția a avut loc în septembrie, la sediul Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, fiind admiși 17 concurenți. O parte dintre ei vor avea în repertoriu și melodii ale compozitorului focșănean Florentin Delmar. Și în acest an Marele premiu este în sumă de 5000 lei. Celelalte premii sunt: Premiul Special «Florentin Delmar» – 4000 lei, Premiul I – 3000 lei, Premiul II – 2500 lei, Premiul III -1500 lei”, se detaliază în comunicatul de presă trimis redacției noastre. Relații suplimentare și rezervări de bilete, la telefon 0724.815.134.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?