Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Șoferul de BMW, care a omorât două persoane la Vidra, rămâne în arest


Bărbatul din Vidra care a accidentat mortal două persoane, mamă și fiu, rămâne în arest. Este vorba de Vasile H., care ulterior a fost arestat într- un alt dosar, pentru trafic de persoane și minori. „(…) admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive, formulată de Ministerul Public- Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, față de inculpatul HASAN VASILE. Dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului Hasan Vasile, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă (…), aflat în stare de arest preventiv în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Vrancea, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 19.10.2016 și până la data de 17.11.2016, inclusiv. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 14.10.2016”, este decizia judecătorilor.
Reamintim că, pe 17 septembrie, Vasile Hasan, în timp ce conducea o mașină BMW cu numere de Brăila, a lovit doi pietoni care circulau pe marginea drumului, pe raza localității Vidra. El a fugit de la locul accidentului, fiind găsit repede de polițiști. Cele două victime sunt o femeie de 71 de ani și fiul ei de 44 de ani, Georgeta și Vasile Ghiuță. Cei doi se aflau alături de fiul bărbatului, un copil de 8 ani, care a scăpat nevătămat. 
    Martorii au susținut că șoferul avea viteză atât de mare încât pe femeie a aruncat-o 10 metri, iar pe bărbat aproape o sută de metri, acesta ajungând într-un șanț, cu capul sub un pod. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?