Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

Bărbatul, care a violat o tânără de 19 ani, rămâne în arest


Magistrații Judecătoriei Focșani au prelungit, ieri, arestul preventiv în cazul bărbatului de 27 de ani care în luna septembrie ar fi violat o tânără de 19 ani. Decizia nu este definitivă. „Admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive luată față de inculpatul S(…) Vasile Iulian, formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani. (…) dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului S(…) Vasile Iulian, pentru săvârșirea infracțiunii de viol (…) aflat în stare de arest preventiv în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Vrancea, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 20.10.2016 și până la data de 18.11.2016, inclusiv. Cu drept de contestație în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 13.10.2016, ora 13.00”, este decizia magistraților Judecătoriei Focșani.
Reamintim că la mijlocul lunii trecute, o tânără de 19 ani, din Focșani, a reclamat la poliție că a fost violată de un bărbat pe care îl cunoștea din vedere. Acesta se numește Vasile Iulian S., este din Focșani și are 27 de ani. Polițiștii susțin că tânăra ar fi fost forțată să întrețină relații sexuale cu bărbatul, într-un loc întunecos de pe strada Al. Vlahuță. Imediat ce a scăpat din mâinile agresorului, fata s-a dus la poliție și a povestit oamenilor legii ceea ce a pățit.
Deoarece tânăra îl cunoștea pe violator din vedere, prinderea lui a fost o chestiune de minute. „La data de 18 septembrie a.c., ora 20.30, o tânără de 19 ani din municipiul Focșani a sesizat faptul că în timp ce se afla pe str. Al. Vlahuță ar fi fost acostată de un tânăr de 27 de ani, din localitate, tânăr pe care îl cunoștea din vedere, și acesta ar fi forțat-o să îl însoțească într-un loc întunecos, unde ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale. Tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Focșani pentru continuarea cercetărilor și a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate în vederea documentării activității infracționale”, se arată în comunicatul primit de la IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?