Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal juniori III. LPS Focșani – Știința Municipal Bacău 14-28 (6-13)


Au jucat pentru LPS Focșani: Cătălin Sava, Daniel Nichițelea, Valeriu Iorga – 1 gol, Ștefan Șeitan – 1, Alexandru Postelnicu, Alin Iorga, Marius Duțulescu – 1, Andrei Gheorghiță – 4, Vlad Berheci – 5, Eduard Duțulescu – 1, Alexandru Bîrlă, Nedad Mijalkovic, Răzvan Boghian – 1, Dragoș Cabalortă, Theodor Istrate.
 
Duminică, în Sala Polivalentă, handbaliștii juniori III ai LPS Focșani au întâlnit cea mai bună formație din seria B a Campionatului Național. Prestațiile anterioare ale elevilor profesorului emerit Lucian Tucan nu anunțau în mod necesar o victorie a gazdelor, dar nici o diferență de scor precum cea înscrisă pe foaia de joc la final!
Focșănenii au început cu un un joc bun, cu care și-au ținut la respect, vreme de 10 minute valoroșii lor adversari. În acel minut, era 4-3, după ce handbaliștii LPS conduseseră cu 2-1 și 3-2. Au urmat 15 minute în care gazdele au mai înscris de doar două ori și au primit 11 goluri! Între timp focșănenii au trimis de trei ori mingea în stâlpii porții adversarilor și au ratat două lovituri de la 7 metri. Fără această risipire de posibilități de a marca, scorul pauzei ar fi fost mult mai strâns!
În partea a doua a meciului, jucătorii LPS au părut complet debusolați și au primit încă 15 goluri, marcând de doar 8 ori! Cea mai evidentă diferență de prestație a fost la nivelul porților: portarul băcăuan a fost dezarmant prin intervențiile sale, în timp ce portarii Focșaniului nu au apărat aproape nimic!
Echipa LPS Focșani are potențial, joacă uneori un handbal frumos, dar este inconstant și ratează prea mult! Cel puțin așa s-a văzut din tribuna Polivalentei duminică, 9 octombrie, în meciul cu echipa care a câștigat tot până acum, Știința Municipal Bacău.
Duminică, LPS Focșani va juca la Adjud, cu echipa Școlii nr. 3. Va fi un derbi al celor două formații ce se vor bate până la final pentru locul al patrulea, ultimul calificat pentru etapa următoare a competiției!          

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?