Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

GALERIE FOTO : Handbal, Liga Naţională – SuperMaro şi final cu spectatorii în picioare!


•    CSM Focșani 2007 – CS HC Adrian Petrea Reșița 27-20 (15-10)
Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu – Ragea, Cadăr – 1, Gramatic – 1, Rotaru, Miroiu – 3, Popa – 2, Å¢uțu – 3, Mocanu – 2, Rață – 2, Enache – 1, Eros – 2, Răpciugă, Năstăsie – 10.

CSM Focșani 2007 a obținut o victorie mare miercuri seara, în Sala Polivalentă, în fața unor tribune pline până la refuz și a unor spectatori cu totul extraordinari! Maniera în care aceștia  și-au acompaniat favoriții în ultimele două minute a fost cu totul impresionantă și dă certificat de calitate prestației handbaliștilor focșăneni în fața unei echipe redutabile ce ținuse în șah campioana României cu doar cîteva zile în urmă! Partida dintre CSM Focșani 2007, privită din tribună de antrenorul său, profesorul Viorel Ciubotaru și HC Adrian Petrea Reșița, condusă de pe banca tehnică de patronul și antrenorul său, a fost dominată de la început până la sfîrșit de gazde care au învățat multe din jocurile în care a fost egalată în ultimele secunde cu Steaua și Politehnica Timișoara. Elevii profesorului Viorel Ciubotaru au marcat primii și au ținut un gol avans până la 3-2, după care s-au distanțat până la șase goluri în minutul 28 care au devenit cinci la sfîrșitul primei reprize.

Spre deosebire de alte meciuri în care la începutul părții a doua a întâlnirii focșănenii intrau în secetă de goluri, în fața reșițenilor s-au concentrat suficient pentru a nu-și lăsa adversarii să zburde pe teren, dar și pentru a valorifica șansele de gol pe care și le-au creat prin inteligență, inventivitate, curaj! Așa s-a făcut că după 8 minute de la reluare scorul a ajuns la un greu de anticipat 19-11! Reșițenii au revenit și s-au apropiat până la 20-15, în minutul 46,00, dar focșănenii au pus iar distanța de siguranță între cei și adversari: 23-15, în minutul 52! Partida a continuat să curgă în favoarea focșănenilor care au menținut între ei și adversari un ecart de 7-8 goluri, care la terminarea jocului a fost de 7 lungimi: 27-20!
Întreaga echipă a CSM Focșani 2007 a jucat excepțional, cu o abnegație impresionantă, dar omul meciului a fost portarul Emilian Marocico, cel care i-a scos din mână pe bănățeni prin intervenții de-a dreptul uluitoare. De unde le-a scos, doar el și talentul său știu!
În etapa următoare, CSM Focșani 2007, care a urcat pe locul 6, cu 11 puncte, are programat pentru 12 octombrie, meciul cu CSU Suceava în deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?