Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

GALERIE FOTO : Fotbal. CSM Focşani 2007 – LPS Focşani juniori A 6-0 (2-0)


Formații
CSM Focșani 2007: Lazăr – Ivanciu, Nistor, Negrea, Claudiu Mihai – Remus Popa, Alexandru Duca, Chivu, George Duca – Pasăre, Lupu.
În minutul 30, Remus Popa a fost înlocuit cu Manu iar în repriza a doua au mai intrat Grama, Lăbunț.
Antrenori, Vasile Burgă și Adrian Toma
LPS Focșani: Glavana – Dediu, Doagă, Pîrvu, Moisă – Salaoru – Budeanu, Cristea, Marin – Pădineanu – Tănăsache. Au mai jucat Banu, Carabă, Bogdan, Mititelu, Mihalache. Profesorul Alin Samoilă-Sava nu i-a putut folosi pe Tănase, răcit și Zaharia, accidentat.

Formația de seniori a CSM Focșani 2007 a avut, miercuri, începând cu ora 17,00, o partidă de pregătire cu juniorii A ai LPS Focșani, care sâmbătă vor avea etapă liberă. Juniorii au rezistat până în minutul 31, când abia intrat în joc Manu a deschis scorul din zonă centrală. În minutul 38, același Manu a șutat splendid de la 30 de metri mingea a lovit transversala,  a revenit în teren de unde Lupu a reluat cu eleganță în plasa porții lui Glavana. În partea a doua a meciului, au schimbat și antrenorii CSM Focșaniu 2007 și profesorul Alin Samoilă-Sava, dar partida a avut aceeași curgere, cu seniorii cravașați de Vasile Burgă la conducerea jocului. Scorul a devenit 3-0 în minutul 52, cînd Alexandru Duca a marcat din centrarea lui Lupu, din nou prin mezinul familiei Duca, în minutul 57, din penalty, apoi, prin Manu, în minutul 75 și prin Lupu, în minutul 78.
A fost un test util pentru formația de seniori a Focșaniului, care a mai adăugat un joc în portofoliul său sărac. Antrenorii Burgă și Toma au avut prilejul să lucreze pentru stabilizarea unor relații de joc fără vreo presiune a rezultatului, aproape toate golurile fiind reușite la capătul unor scheme conduse de pe banca tehnică. Profesorul Alin Samoilă-Sava a avut ocazia să vadă cum răspund elevii săi unei întâlniri cu jucători mai experimentați. Juniorii au avut multe acțiuni curajoase, dar care nu au fost duse până la finalizare. În echipa de juniori a evoluat și Åžtefan Pădineanu, talentatul mijlocaș revenind la Focșani, la LPS unde a început cursurile și așteaptă să primească dreptul de joc.
Sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 17,00, pe Milcovul este programat meciul dintre CSM Focșani 2007 și ASS Pufești din etapa a cincea a Superligii Altdorf Tehnik.          

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?