Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Accident în fața Școlii Duiliu Zamfirescu, atunci când elevii ieșeau de la ore


Un angajat al unei firme de pază din Focșani a provocat un accident de circulație în fața Școlii Duiliu Zamfirescu ieri, în jurul prânzului, chiar în momentul în care elevii ieșeau de la ore. Bărbatul conducea mașina personală și din cauza aglomerației de la acea oră, în momentul în care a evitat impactul cu o mașină ce venea din sens invers, a lovit un autoturism staționat regulamentar pe marginea străzii. Proprietarul mașinii lovite se afla în incinta agenției Loto din apropiere.
„Colegul meu nu a putut face nimic pentru a evita accidentul deoarece la ora prânzului mereu este aglomerație pe această stradă. Vin părinții să-și ia copiii de la școală și mereu se produc blocaje din cauza faptului că sunt mașini parcate pe ambele sensuri de mers”, a povestit pasagerul din mașina care a provocat accidentul.
Din fericire nu au existat răniți, doar mașinile au fost avariate, iar șoferii ambelor autoturisme s-au înțeles amiabil. Din cauza incidentului, circulația în zonă a fost blocată câteva zeci de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?