Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Șoferul care a omorât doi oameni la Vidra, audiat de procurori


Șoferul care sâmbătă seara a omorât doi oameni, mamă și fiu, după ce i-a acroșat cu mașina, a fost audiat pe parcursul zilei de ieri de procurorii vrânceni. De asemenea, la audieri au ajuns și mai mulți martori, care au fost la locul producerii accidentului.
Reamintim că doi pietoni au fost uciși sâmbătă seară, după ce au fost acroșați de un autoturism BMW cu număr de Brăila. Căpitan Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, ne-a spus că la fața locului au ajuns o ambulanță SMURD de la Vidra și una de la SAJ, dar echipajul medical nu a putut decât să constate decesul. Cele două victime sunt o femeie de 71 de ani și fiul ei de 44 de ani, Georgeta și Vasile Ghiuță. Cei doi se aflau alături de fiul bărbatului, un copil de 8 ani, care a scăpat nevătămat. 
    Șoferul este Vasile Hasan din localitate. Martorii spun că șoferul avea viteză atât de mare încât pe femeie a aruncat-o 10 metri, ajungând într-un șanț, iar pe bărbat la aproape o sută de metri, acesta ajungând tot într-un șanț, cu capul sub un pod. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?