Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Fotbal, juniori B – Victorie focșăneană mai clară decât o arată scorul!


Formația LPS Focșani: Mirică – Chiriac, Panaite (40 Vlad) , Dumitrașcu, Gurău – Pașalău – Marian, Sandu – Milea (25 Radu), Mustață, Bobu.
Antrenor, prof. Daniel Bănică
Formația de juniori B a LPS Focșani continuă seria jocurilor bune din această ediție de campionat! Duminică, pe stadionul Olimpia din Râmnicu Sărat, elevii profesorului Daniel Bănică au câștigat partida cu echipa Liceului Teoretic Ștefan cel Mare din localitate. Au marcat pentru oaspeți Mustață, în minutul 53 din centrarea lui Chiriac, și Vlad, în minutul 82 când a preluat în poarta râmnicenilor mingea respinsă de portar după un șut al lui Chiriac.
Victoria a fost mult mai clară decât o arată scorul, la limitarea diferenței de contribuind și brigada de arbitri care le-a anulat oaspeților un gol înscris în condiții regulamentare și le-a refuzat două lovituri de penalitate, la prima dintre ele, Milea, scăpat în situație de unu la unu cu portarul advers, fiind accidentat și ulterior înlocuit pentru că nu a mai putut continua jocul! Focșănenii și-au mai creat 5-6 ocazii de gol pe care nu le-au fructificat, așa cum făcuseră și cu o săptămână mai devreme pe Milcovul în meciul cu gălățenii.
După meci profesorul Daniel Bănică mi-a declarat: „Felicit băieții pentru prestație, ținând cont că au jucat 11 contra 14 adversari! Au crezut în victorie și-au dorit-o foarte mult și au obținut-o! Mă bucur că și-au văzut de joc și nu au reacționat la repetatele lovituri cu pumnii și coatele în cap ale adversarilor!” 
LPS Focșani, aflată pe locul al doilea al clasamentului seriei, va întâlni în etapa viitoare, sâmbătă, 24 septembrie, pe Milcovul, liderul LPS Iolanda Balaș Soter Buzău.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?