Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

O nouă ședință pentru repartizarea pe posturi didactice va avea loc luni


O nouă ședință publică pentru repartizarea pe posturi a cadrelor didactice va avea loc luni, în sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea. Potrivit unui anunț postat pe site-ul ISJ, ședința începe la ora 9.00 pentru toate disciplinele. „Luni, 19 septembrie 2016, începând cu ora 9,00 (pentru toate disciplinele) se va desfășura ședința publică în sala mare de ședințe a ISJ Vrancea”, este anunțul postat pe site-ul ISJ.
Potrivit listei cu posturile vacante, postată pe același site, la Liceul G. G. Longinescu din Focșani sunt vacante 6 ore la disciplina agricultură, horticultură, iar la Liceul Simion Mehedinți din Vidra sunt 7 ore la disciplina alimentație publică și turism. La Liceul Teoretic Duiliu Zamfirescu sunt 8 ore rezervate pentru director la disciplina biologie, la fel ca și la Școala Gimnazială Jariștea, unde numărul orelor este mai mic, respectiv 3. La Negrilești sunt 4 ore, care sunt rezervate, titulara fiind în concediul de creștere copil, iar la Nănești sunt 4 ore rezervate la catedra de chimie, titularul fiind detașat.
De asemenea, sunt 5 ore rezervate la Liceul Teoretic Emil Botta din Adjud la catedra economie, educație antreprenorială, care este rezervat FSLI. La aceeași unitate de învățământ sunt 8 ore rezervate director la educație fizică și sport, iar la școlile gimnaziale Vasile Iftimescu Valea Sării și Jitia sunt 5, respectiv 9 ore rezervate directorului. Clubul Sportiv Școlar Focșani are disponibile 18 ore la catedra de rugby, postul fiind vacant. 5 ore sunt disponibile la Liceul Tehnologic Eremia Grigorescu Mărășești, la limba și literatura română, titularul fiind detașat la Cuza.
De asemenea, sunt posturi vacante și la Liceul de Artă Ghe. Tattarescu din Focșani, la disciplinele oboi, 9 ore, și flaut, 18 ore.
Lista completă cu posturile vacante la data de 14 septembrie AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?