Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Incendii la Focșani și Dumbrăveni. Pagubele sunt importante


Pompierii militari au intervenit, sâmbătă, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit într-o gospodărie din localitatea Dumbrăveni. Ei au intervenit și la Focșani, dar până să ajungă la apartamentul unde a fost anunțat incendiul, flăcările au fost stinse de proprietar. 
Primul incendiu a fost anunțat în jurul orei 11.30, iar flăcările au cuprins o anexă a unei case și 2 tone de rumeguș. Pompierii spun că ar fi existat posibilitatea extinderii incendiului, dar au intervenit la timp cu două autospeciale cu apă și spumă și, preventiv, un echipaj SMURD. Flăcările au fost lichidate în cel mai scurt timp. „A fost anunțat un incendiu la Dumbrăveni, la anexa unei case. S-a intervenit cu două autospeciale de stins incendii, precum și un echipaj SMURD. În urma evenimentului au ars circa 30 mp din anexa unei case și aproximativ 2 tone de rumeguș”, a declarat căpitan Cristina Duță, de la biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea.
Cel de-al doilea incendiu a izbucnit câteva ore mai târziu, într-un apartament din Focșani, situat într-un bloc de pe strada Aleea 1 Iunie din cartierul Sud. Trei autospeciale au pornit spre locul indicat, precum și un echipaj SMURD, dar din fericire, până la sosirea pompierilor, proprietarul locuinței a reușit să stingă singur flăcările. „S-a anunțat un incendiu la un apartament pe strada Aleea 1 Iunie, din cartierul Sud. La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale cu apă și spumă, precum și un echipaj SMURD. Echipajele de intervenție sosite la fața locului au constatat că proprietarul reușise să stingă incendiul”, a adăugat căpitan Cristina Duță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?