Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Fotbal, juniori B – Focşănenii s-au făcut mari! Subtitlu: LPS Focşani – ACS Suporter Club Galaţi 5-0 (2-0)


Formația LPS Focșani: Mirică – Chiriac, Panaite, Dumitrașcu, Gurău – Pașalău – Milea, Răzvan Marian, Radu – Mustață, Bobu. Au mai jucat Papene, Vintilă, Sandu, Bucșă, Vlad, Marin. 
Anul trecut, pe vremea asta, juniorii B ai LPS Focșani erau și nu prea erau echipă. Abia porniseră la drum și păreau sortiți să închidă în vară clasamentul seriei. Au crescut pe parcursul campionatului și au terminat pe un loc onorabil! Nu locul era important, ci potențialul jucătorilor și al echipei antrenate de profesorul Daniel Bănică. 
Meciurile de pregătire și, acum, cel din prima etapă a actualei edții de campionat au arătat că juniorii B ai Focșaniului s-au făcut băieți mari! Nu mai intră pe teren dinainte învinși! Cred în șansa lor și și-o valorifică. După ce sâmbătă, în amical marcaseră de patru ori în poarta râmnicenilor, ieri au înscris de cinci ori în meciul cu gălățenii de la ACS Suporter Club Sportiv Galați! În minutul 20, Milea a centrat din corner iar Dumitrașcu a înscris pentru 1-0! 20 de minute mai târziu, centrarea lui Gurău a fost deviată în gol de un jucător al Galațiului: autogol și 2-0, cât a fost și la pauză. În minutul 51, Sandu, nou intrat, a trimis în adîncime și Bobu și-a făcut datoria de marcator: 3-0! Peste patru minute, Milea a trimis în gol mingea venită din pasa filtrantă a lui Mustață, iar în minutul 74, Mustață a marcat golul de 5-0 după o pasă a lui Bucșă!
Sâmbătă, de la ora 14.00, în etapa a doua, LPS Focșani va întâlni pe Milcovul LPS Galați.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?