Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Fals vânzător de ziare, prins la furat de prin sedii de societăți comerciale


Elvis L., un tânăr în vârstă de 24 de ani din Panciu, a fost trimis în judecată pentru furt și tentativă de furt, modul de operare al acestuia fiind oarecum inedit. Procurorii susțin că tânărul se dădea drept vânzător de ziare și acționa numai în sedii de societăți comerciale. Una dintre păgubite este Pensiunea Dana de la Golești. Profitând de faptul că nu era nimeni în interiorul restaurantului, tânărul a găsit un birou deschis, iar dintr-un seif a sustras o importantă sumă de bani. La doar o săptămână distanță a acționat din nou, de data aceasta la o societate comercială de pe șoseaua de centură a municipiului Focșani. Și aici a folosit același mod de operare, într-unul dintre birouri găsind „doar” 1.800 de lei. 
Procurorii care anchetează cazul precizează că tânărul ar fi folosit banii pe care îi fura pentru a-și procura mâncare și băutură, dar și pentru jocurile de noroc. 
Ultima tentativă de furt i-a pus capac și asta deoarece tânărul s-a dus la aceeași societate comercială de pe centura Focșaniului, doar că unii dintre angajați l-a recunoscut. L-au poftit într-un birou, apoi au anunțat poliția. „Elvis L. din localitatea Panciu, în vârstă de 24 de ani, este trimis în judecată pentru mai multe fapte de furt și tentativă de furt. În data de 16.06.2016, având asupra lui mai multe ziare, a pătruns în pensiunea Dana din Golești și profitând de faptul că nu este nimeni, a pătruns într-un birou de unde a sustras dintr-un seif suma de 2.137 lei. Pe 22.07.2016 având asupra sa ziare, a pătruns în incinta unei societăți comerciale de pe centura municipiului Focșani, pătrunzând într-un birou de unde a sustras suma de 1.800 lei. De banii luați a cumpărat alimente, băutură și i-a folosit la jocurile de noroc. La data de 29.07.2016 a revenit la societatea comercială de pe centura municipiului Focșani și folosind același pretext de a vinde ziare, a fost recunoscut de angajați și reținut până au sosit organele de poliție. Pentru această ultimă faptă este trimis în judecată pentru tentativă de furt”, au precizat procurorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?