Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Un bărbat din Obrejița, bolnav incurabil, a vrut să se arunce într-o râpă


Un bărbat din comuna Obrejița, în vârstă de 46 de ani, a vrut să-și pună capăt zilelor. El a anunțat, ieri, că se aruncă într-o râpă de la marginea localității.
Pe fondul unei afecțiuni incurabile, Stelică G. a amenințat că se va arunca în gol. Localnicii care se aflau la fața locului nu au reușit să-l convingă să renunțe la gestul sinucigaș, motiv pentru care au sunat la 112. În cel mai scurt timp, echipaje de la ISU Vrancea, IPJ Vrancea, precum și o ambulanță de la SAJ Vrancea au ajuns la fața locului, dar nici acestea nu au reușit să-l facă pe bărbat să se îndepărteze de marginea râpei.
În cele din urmă, tot oamenii din comună au reușit să-l determine pe bărbat să renunțe la a-și pune capăt zilelor. „La data de 18 august, în jurul orei 17.30, am fost solicitați prin intermediul apelului unic de urgență despre faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitatea Obrejița, amenința că se aruncă într-o râpă adâncă de 12-13 metri. Bărbatul suferea de o boală incurabilă și din cauza afecțiunii vroia să se sinucidă. La fața locului s-au deplasat echipaje de la ISU și IPJ Vrancea, precum și o ambulanță. Sătenii au fost cei care l-au convins pe bărbat să renunțe la gestul său, după care a fost preluat de echipajele sosite la fața locului”, a declarat locotenent Paul Bîndar, purtător de cuvânt în cadrul ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?