Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Rihanna a făcut Bucureștiul să strălucească precum un diamant


Zeci de mii de bucureșteni adunați în Piața Constituției să o vadă pe Rihanna într-unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului și-au deschis telefoanele mobile și au făcut atmosferă la îndemnul artistei care a cerut publicului să ‘lumineze întreaga Românie’. ‘București, vreau să luminați întreaga Românie acum’, a spus Rihanna, înainte de a interpreta piesa ‘Diamonds’, inclusă pe cel de-al șaptelea ei album de studio. Concertul desfășurat duminică seară în Piața Constituției din București face parte din turneul mondial de promovare al celui mai recent album al său ‘Anti’, lansat pe 28 ianuarie 2016, care a devenit cel de-al doilea album numărul unu consecutiv al artistei, cu 166.000 de vânzări în prima săptămână de la lansare.
    Artista originară din Barbados s-a lăsat așteptată de publicul bucureștean, începând concertul cu 25 de minute mai târziu față de ora anunțată, făcându-și apariția pe scenă într-o ținută de culoare neagră și purtând ochelari de soare. La finalul primei melodii, ‘Stay’, Rihanna și-a scos ochelarii de soare și a salutat publicul, trimițând sărutări către fanii fermecați de acordurile muzicii sale. Concertul a continuat atât cu hituri cunoscute, cât și cu melodii de pe cel mai recent album al Rihannei, precum ‘I like the way you lie’, ‘Pour it up’, ‘Bitch, better have my money’, ‘All of the lights’, ‘Umbrella’, ‘Desperado’, ‘Man down’, ‘Rude boy’, ‘Work’, ‘We found love’, ‘Where have you been’, ‘Diamonds’, ‘FourFiveSeconds’ sau ‘Love on the brain’.

    Rihanna a interpretat și ‘Live your life’, versiunea în limba engleză a melodiei în limba română ‘Dragostea din tei’, single-ul de succes internațional al trupei moldovenești O-Zone, ale cărei drepturi sunt deținute de Dan Bălan. Trupa de dansatori care a însoțit-o pe Rihanna a adus un plus spectacolului oferit de artistă, transpunând ritmurile Rihannei în imagine și mișcare. Un moment deosebit al spectacolului a fost solo-ul de chitară din cadrul melodiei ‘Desperado’ de pe ultimul album, un solo demn de un concert rock. Fanii români s-au dovedit a fi un public cald, acompaniind artista atât în interpretarea hiturilor deja celebre, cât și a pieselor de pe albumul cel nou, lucru remarcat și de Rihanna care a spus: ‘M-am îndrăgostit de voi. (Acest concert n.r.) e epic’.
    În deschiderea concertului, bucureștenii au fost introduși în atmosferă de Delia Matache, care a fost aleasă chiar de managementul Rihannei.
Născută în Barbados în 1988, Rihanna și-a început cariera de la o vârstă fragedă, fiind inspirată de Madonna, Bob Marley, Janet Jackson și Mariah Carey. A devenit celebră în 2007, când single-ul său ‘Umbrella’ a devenit cântecul pop numărul unu al verii, care în 2008 i-a adus primul său premiu Grammy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?