Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Fotbal – Juniorii B ai LPS Focșani au revenit de la Poiana Brașov!


•    În cantonament focșănenii au jucat cu juniorii A1 ai Zărneștiului și juniorii A ai lui CS Dinamo București

Juniorii B ai LPS Focșani s-au întors duminică din cantonamentul montan de la Poiana Brașov. Luni dimineața au reluat pregătirea pe stadionul Milcovul unde vor lucra până la începerea campionatului. Profesorul Daniel Bănică mi-a spus că în perioada în care s-a aflat la Poiana Brașov, echipa a profitat din plin de vremea foarte bună pentru face acumulări fizice și jocuri cu mingea. „A fost o diferență totală față de căldura secetoasă de acasă la care ne-am întors pentru a continua ceea ce am făcut – și am făcut bine, până acum!”
Antrenorul juniorilor B ai LPS Focșani a ținut să remarce, dintre jucătorii nou veniți pe Gurău, Sandu și Cuciuc pentru modul în care s-au integrat în programul de antrenamente și dorința clară de a deveni fotbaliști!

În săptămâna de cantonament, focșănenii au avut și două meciuri amicale. Primul a fost cu juniorii A1 ai Zărneștiului, câștigat de LPS cu 5-3 (2-2), prin golurile reușite de Bobu și Milea în prima repriză și de Marian Radu și Bucșă, de două ori, în partea a doua a întâlnirii. „Echipa și-a mai creat o sumedenie de ocazii pe care, dintr-o lipsă de concentrare care este boală căreia trebuie să-i găsim leacul, le-au risipit, inclusiv un penalty. Așa cum s-a întâmplat și în multe jocuri din campionatul trecut! Al doilea meci a fost cu juniorii A ai CS Dinamo București, antrenați de fostul golgeter dinamovist Marin Dragnea. Au câștigat dinamoviștii, cu 2-3 ani mai mari, și care alcătuiesc o echipă bună, închegată și disciplinată. Le-am sugerat elevilor mei să învețe de la dinamoviști ce înseamnă disciplina autoimpusă, menținută fără crâcneală de o echipă ce ascultă de un lider din teren! Au văzut în direct și au simțit pe viu ce îneamnă această disciplină, inclusiv, tactic, și ce înseamnă să nu-ți tratezi cu indiferență sarcinile de joc! Sper că în următoarele 3-4 jocuri de pregătire pe care le vom mai avea până la începutul campionatului să văd la fotbaliștii pe care îi antrenez astfel de trăsături care i-ar ajuta să-și pună în valoare certele calități pe care le au pentru fotbal”, mi-a mai spus profesorul Daniel Bănică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?