Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Repartizarea pe posturi a profesorilor care au luat cel puțin 7 la Titularizare, pe 8 august


Cadrele didactice care au luat note mai mari sau egale cu 7 vor fi repartizate pe posturi în ședința publică din data de 8 august, urmând a încheia contracte de muncă pe perioadă nedeterminată. Repartizarea pe posturi va avea loc în sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, începând cu ora 9.00.
Astfel, între orele 9.00 și 10.00 va avea loc repartizarea candidaților la disciplinele limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii și limba și literatura română, elemente de pedagogie școlară și elemente de didactică generală aplicate disciplinelor din învățământul primar. Între orele 10.00 și 13.00 se va face repartizarea posturilor la educației fizică și sport, geografie, arhitectură, dans popular, dans contemporan/ modern, educație fizică și sport: pregătire sportivă de specialitate handbal/ rugby, muzică instrumentală flaut/ pian, pictură/ desen.
Între orele 10.30 și 11.00 se va face repartizarea pe posturi la limba franceză, limba rromani – maternă, pregătire – instruire practică (transporturi/ conducerea autovehiculelor), profesor – educator, profesor în centre și cabinete de asistență psihopedagogică, protecția mediului/ ecologie, religie ortodoxă, religie penticostală. „Candidații sunt rugați să fie prezenți, în data de 08.08.2016 la sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, cu 15 minute înainte de ora planificată”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vrancea.
În ceea ce privește repartizarea candidaților care au luat note între 5 și 7 la Titularizare, „planificarea ședintelor publice va fi anunțată în timp util pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea”. Cei care au luat note între 5 și 7 pot fi profesori suplinitori pe perioadă determinată.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?