Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

GALERIE FOTO : Minifotbal, Cupa de vară ”Green Garden” – Patru echipe pentru două locuri de play-off!


Cupa de vară „Green Garden” a trecut de etapa a șasea, dar situația echipelor ce vor merge în play-off nu este limpede decât pentru locurile 1 și 2, care sunt, în această ordine, ale Voinței Deep Serv și Vrasinter-ului. Cele două formații, indiscutabil cele mai valoroase din competiție, au făcut spectacol și duminică spre seară, pe stadionul „Milcov” din Odobești. Pentru celelalte două locuri de play-off concurează, înaintea ultimei etape, Unirea Odobești, Generația de Aur, Viitorul Obobești și Inter Cotești. Unirea și Viitorul au recuperat distanța față de contracandidate prin victoriile de sâmbătă, respectiv, duminică. 
Viitorul Odobești – DulcoFruct 6-1 (2-0)
Formații
Viitorul Odobești: Vasile Savatin, Alexandru Duca, George Duca, Alexandru Zaharia, Alexandru Ilie, Valentin Marin, Cosmin Pasăre, Valentin Durtan, Marius Pascu.
DulcoFruct: Tomel Grădișteanu, Costel Carabă, Ovidiu Stoica, Florinel Borcăiaș, Dănuț Barbu, George Tobolcea, Daniel Mazilu, Cosmin Bîrsan, Radu Bîrsan. 
Juniorii Viitorului fuseseră avizați că adversarii lor vor face un presing necruțător, că alcătuiesc o echipă muncitoare, în care doi-trei jucători sunt periculoși în atac! Dar au crezut că ajunge talentul pentru a pune la respect partenerii de joc și au început partida preferând jocul individual celui de echipă și în prima repriză nu le-a reușit mare lucru. Au marcat de două ori, prin Alexandru Duca și Marius Pascu, au mai și ratat, însă nu au fost prea convingători. Iar ca lucrurile să nu fie în ordine pentru ei, la începutul părții a doua a întâlnirii George Tobolcea le-a înscris un gol meritat de echipa sa. A urmat aproape imediat așezarea Viitorului în scheme de joc simple, cu pase rapide, în zone libere și desprinderea: Zaharia-Măruță a făcut 3-1, stângaciul familiei Duca, George, a dus scorul la 4-1, Dursan a marcat pentru 5-1 iar Valentin Marin a înscris, în sfârșit, după multe reprize în care pur și simplu nu nimerea poarta: 6-1, și Viitorul Odobești a trecut pe plus la golaveraj.
Generația de Aur – Vrasinter 4-5 (2-2)
Formații    
Vrasinter: Gabriel Diaconu, Dorinel Popa, Mădălin Predoiu, Florin Nistor, Răzvan-Ciprian Sava, Ștefan Lupu, Ciprian Dumitriu, Adrian Bercaru, Alin Chetreanu.
Generația de Aur: George Sîrbu, Ștefan Ciolpan, George Bogzeanu, Nicușor Staicu, Adrian Toma, Alexandru Avramescu, Robert Cazan, Marius Botezatu, Doru Huzuneanu.
Înainte de meci, cârcotașii de la Viitorul Odobești, direct interesați ca Generația să piardă și să le facă pârtie pentru play-off, vorbeau despre un blat, negat convingător de jucătorii Vrasinterului. Meciul care a urmat insinuărilor a fost de toată frumusețea, cu nouă goluri, multe ratări, și execuții cu adevărat spectaculoase! Ceea ce s-a întâmplat pe teren a fost în ordinea firescului în condițiile în care jucat Dorinel Popa, Mădălin Predoiu, Ciprian Dumitriu, Adrian Toma, Ștefan Ciolpan, Alexandru Avramescu, ca să numesc doar câte trei fotbaliști de echipă! Generația de Aur a condus repede cu 2-0 prin reușitele lui Robert Cazan, un vârf cu sprint și frumoase calități tehnice, care avea să marcheze toate golurile formației sale. Bercaru și Ciprian Dumitriu, printr-un gol de kinogramă, au făcut 2-2, care a fost și scorul pauzei. În partea a doua s-a făcut 3-2 – gol Cazan, Dorinel Popa a egalat, Cazan a dus scorul la 4-3, Dorinel Popa a egalat din nou, dar Mădălin Predoiu a hotărât că egalitatea nu-i bună și a înscris golul victoriei! Nici vorbă de blat!
Voința Deep Serv – Viitorul Gura Caliței 8-3 (7-1)
Formații
Voința Deep Serv: Mihai Burdujel – Ionuț Manu, Răzvan Crăciun, Ionuț Căpățână, Adrian Oltianu, Cristi Bîra, Rodinel Stan, Florin Beșa, Boris Niță, Bogdan Boroș.
Viitorul Gura Caliței: Cătălin Èšurcan, – Silviu Bezea, Daniel Moldoveanu, Dorin Păroiu, Eugen Grosu, Lucian Zamfir, Silviu Burghelea, Laurențiu Bogdan.
Duelul extremelor clasamentului nu putea avea decât un deznodământ: Victoria Deep Serv! Însă meciul a început, așa cum avea să se încheie, cu gol al Viitorului. Pentru Gura Caliței a înscris Eugen Grosu. A fost un foc de paie stins rapid de Niță cu trei goluri consecutive. Apoi au trimis mingea în poarta Viitorului Răzvan Crăciun, Ionuț Manu, din nou Răzvan Crăciun pentru ca Rodinel Stan să fixeze la 7-1 scorul primei reprize. Partea a doua a meciului nu a părut a mai trezi mare interes pentru Deep Serv care a mai înscris o dată prin Manu, însă a primit două goluri de la același jucător: Daniel Moldoveanu! Scor final, 8-3!    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?