Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Claudia Ionescu este noul director al Administraţiei Pieţelor din Focşani


Claudia Ionescu este noul director general interimar al Administrației Piețelor din Focșani. Aceasta a fost numită de Consiliul de Administrație la propunerea președintelui AGA, Vasile Melinte. Mandatul noului director este până la organizarea concursului de director al Administrației Piețelor Focșani. Noul director a declarat că își propune ca împreună cu colegii săi să găsească cele mai bune soluții pentru ca piețele din Focșani să funcționeze foarte bine în interesul cetățenilor municipiului. „Îmi propun să găsim cele mai bune soluții care să vină în sprijinul cetățenilor din municipiul Focșani. Doresc să am o bună colaborare cu echipa de profesioniști de la Administrația Piețelor împreună cu care vreau să facem tot ce ne stă în putință pentru ca focșănenii și producătorii agricoli să beneficieze de condiții decente în piețele din Focșani„, a precizat directorul general Claudia Ionescu. Fostul director Fane Popa și-a dat demisia din funcție după ce a fost ales primar al comunei Bolotești, în urma alegerilor din luna iunie. 

Economist de profesie, Claudia Ionescu a activat mai ales în mediul privat, a fost director la propria firmă și titular de proiect pe un fond european. A activat pentru aproximativ 9 luni și în sectorul bugetar, fiind directorul Agenției pentru Prestații Sociale. 

    S.C. Administrația Piețelor Focșani S.A. a fost înființată prin Hotărârea nr. 250/07.09.2010 și Hotărârea nr. 252/28.09.2010 a Consiliului Local al Municipiului Focșani ca urmare a reorganizării serviciului public Administrația Piețelor Municipiului Focșani,  având ca acționari Municipiul Focșani, prin Consiliului Local al Municipiului Focșani și S.C. Transport Public S.A.
Societatea își desfășoară activitatea în cinci puncte de lucru din municipiu, în baza autorizației de funcționare eliberată de Primăria Municipiului Focșani astfel: Piața Moldovei- piață de tip mixt, Piața Sud  – piață de tip mixt, Piața Obor- piață tip târg, Piața Bahne – piață de tip mixt și Piața Gară care este tot piață de tip mixt.

15 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?