Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

ULTIMA ORĂ! VIDEO: Doi morți și un rănit în urma unui accident produs pe E85


Două persoane au murit în această dimineață (duminică), în urma unui accident rutier produs pe E85, pe raza localității vrâncene Obrejița. O a treia persoană este încarcerată. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 7.50. 
Potrivit primelor informații primite de la polițiști, două echipale SMURD și o mașină pentru descarcerare au plecat la fața locului. 
UPDATE!
Polițiștii spun că accidentul s-a produs după ce șoferul unui Audi, cu numere de Ilfov, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un VW Passat, condus de un tânăr din Tîmboiești.
  „Conducătorul unui autoturism Audi, în timp ce circula din direcție Focșani către Rîmnicu Sărat, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un Passat, care circula regulamentar. În urma accientului a rezultat decesul a doua persoane, pasageri în autoturismul Audi, și vătămarea corporală a patru persoane, respectiv șoferul autoturismului VW și trei din Audi”, a declarat subcomisarul Săndel Stoica, de la Serviciul Rutier Vrancea.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?