Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Șofer din Andreiașu, la volan aproape în comă alcoolică


Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Andreiașu, a fost surprins de polițiști în timp ce conducea un autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, acesta a indicat 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care șoferul s-a ales cu dosar penal. „La data de 24 iulie a.c., ora 18.00, în comuna Andreiașu a fost depistat un bărbat de 36 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în comunicatul primit de la Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea.
Cu o alcoolemie ceva mai mică a fost depistat la volan un bărbat în vârstă de 63 de ani, din localitatea Vânători. Acesta a fost oprit de oamenii legii pe strada Cotești din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și acestui șofer i s-a întocmit dosar penal. „La data de 25 iulie a.c., ora 23.35, pe str. Cotești din municipiul Focșani, a fost depistat un bărbat de 63 ani din comuna Vânători în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în același comunicat.
Cu 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost surprins de polițiști și un bărbat în vârstă de 51 de ani din localitatea Broșteni. Acesta conducea un autocamion pe strada Mărășești din Focșani, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal deoarece se afla la volan sub influența băuturilor alcoolice. „La data de 25 iulie a.c., ora 10.15, pe str. Mărășești din municipiul Focșani, a fost depistat un bărbat de 51 ani din comuna Broșteni în timp ce conducea un autocamion încărcat cu balast, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai specifică în comunicatul de la IPJ Vrancea.
În aceeași zi, un șofer din Lunca de Sus, județul Harghita, a fost depistat de polițiști conducând un autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, pe raza municipiului Adjud. Și pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal de către oamenii legii, după ce alcooltestul a indicat 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. „La data de 25 iulie a.c., ora 07.30, pe DN 11A în municipiul Adjud, a fost depistat bărbat de 46 ani, din comuna Lunca de Sus, județul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se menționează în comunicatul primit de la IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?