Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

VIDEO şi GALERIE FOTO : Cum să-ți menții sănătatea la Clubul Attila din Focșani


Iubitorii de mișcare și viață sănătoasă din Focșani au auzit cu siguranță de Clubul Attila, cel mai vechi club din municipiu, cu sală de forță, de aerobic, fitness și saună. Clubul este situat la intersecția străzilor Brăila cu Bucegi și împlinește anul viitor 20 de ani de la atestarea oficială, dar începuturile sunt înainte de 1989, într-un subsol de bloc, unde au avut loc primele antrenamente. Clubul este condus de președintele Florin Florea, iar antrenorul de aerobic este Veneția Florea, alături de trei colege instructor. La 62 de ani, Veneția Florea este cel mai vechi antrenor din municipiu. A început cu baletul, gimnastica artistică, iar acum este antrenor de gimnastică aerobică. Ultima pasiune este power yoga, o formă de yoga care îmbunătățește forma fizică și mentală a celor care o practică. Veneția Florea ne-a spus că sunt bineveniți în cadrul clubului toți iubitorii de mișcare și viață sănătoasă, membrii clubului având vârste între 14 și 70 de ani.

    Aparatura clubului este nouă și completă reușind să acopere fiecare grupă de mușchi în parte. „Ne adresăm unui grup larg de membri, chiar și cei bolnavi au posibilitatea să lucreze pentru recuperare, remodelare, tonifiere și așa mai departe. În sala de forță putem găsi aparate pentru absolut toate grupele musculare: coapse și fesieri, brațe, abdomen. Lucrăm absolut tot, începând cu gâtul și terminând cu gleznele. Se lucrează sub supraveghere calificată. Este un instructor care supraveghează în permanență activitatea membrilor clubului, ajutându-ne să dezvoltăm armonios corpul, să remediem dacă este de remediat, să tonifiem, într-un cuvânt să ne simțim bine. Aici se leagă prietenii frumoase, ne simțim bine”, ne-a spus Veneția Florea.    

    Clubul are și o sală de cardio, cu echipamente dedicate precum benzile de alergat, steppere, bicicleta ergonomică. De asemenea, există o placă vibrantă și, pentru cei plini de energie, un sac de box. Sala de aerobic este foarte spațioasă, își pot desfășura activitatea 25-30 membri ai clubului în perioada când se fac antrenamentele la aerobic. „Despre aceste antrenamente se poate vorbi foarte mult. Avem un program extrem de diversificat, începând cu programele de remodelare, recuperare, programe cu bastoane, mingi, elastice, steppere și, nu în ultimul rând, un program de power yoga”, a detaliat Veneția Florea. Clubul este deschis zilnic între orele 10-21 iar sâmbăta între orele 10.30-14. Duminica este închis. Cei care vor să obțină mai multe informații pot apela la numărul de telefon 0729001073.


3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?