Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

S-a suit pe moped la 14 ani și s-a ales cu DOSAR PENAL



    Un minor în vârstă de 14 ani a fost surprins de polițiști în timp ce conducea un moped fără a avea permis de conducere. În urma controlului efectuat, oamenii legii au mai descoperit că mopedul nu era nici înregistrat. „La data de 19 iulie a.c., orele 19.30, polițiștii rutieri au depistat pe raza comunei Urechești, un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Buzescu, județul Teleorman, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în comunicatul de la IPJ Vrancea.
    Tot fără permis de conducere a fost surprins de polițiștii de la rutieră și un tânăr din Panciu în vârstă de 24 de ani. „La data de 19 iulie a.c., orele 08.47, pe Bulevardul Independenței din orașul Panciu, a fost depistat un tânăr de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în același comunicat de presă.
    În urma controalelor efectuate de oamenii legii pe arterele rutiere din județ, aceștia au mai descoperit un bărbat din localitatea Ciorăști care conducea un tractor sub influența băuturilor alcoolice. „La data de 19 iulie a.c., ora 20.30, pe DC 195 polițiștii rutieri au depistat pe raza comunei Ciorăști un bărbat de 56 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor, având o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au adăugat polițiștii din cadrul IPJ Vrancea.
    Un bărbat din Movilița a fost surprins de polițiști în timp ce conducea o combină agricolă neînregistrată. „La data de 19.07.2016, orele 19.00, pe DN 2L Câmpuri, un bărbat de 58 ani, din comuna Movilița, a fost depistat în timp ce conducea o combină agricolă neînregistrată. În cauză s-a întocmit dosar penal”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?