Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Sorela și Vasile, doi sportivi focșăneni talentați și frumoasa lor POVESTE DE IUBIRE!


Sorela și Vasile! Sorela Iordăchescu, atletă la CS Unirea Focșani, cu performanțe remarcabile în competițiile naționale. Crescută ca sportivă, de mică, la Clubul Sportiv Unirea Focșani. Vasile Nedelcu, boxer talentat, format ca sportiv în sala aceluiași club de antrenorul Victor Lupu.
S-au antrenat cam în aceleași spații, ani de zile. Sorela, pe pista sau iarba stadionului Milcovul ori în sala de atletism a CS Unirea. Vasile, în sala de box de peste alee de sala de atletism sau chiar în aceeași sală cu Sorela. Nu s-a întâmplat nimic special între cei doi tineri frumoși. Frumoși foc și dăruiți de la Dumnezeu cu talent cât să ajungă campioni.

Într-o zi, Vasile a plecat în Anglia, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cum scrie în postările sale pe facebook. Abia când nu s-au mai întâlnit pe aici, pe acasă, mai întâmplător sau mai pe căutate, ca tineri frumoși ce se cunoșteau, și-au dat seama că între ei este mai mult decât o relație dintre simple cunoștințe. S-a produs scânteia care a aprins o dragoste frumoasă. „Ceea ce poate a fost o joacă la început, s-a transformat într-o iubire nemărginită și pură. Tu m-ai învățat să iubesc, ai dat sens vieții mele, mi-ai arătat calea spre fericire”, scria pe facebook, în urmă cu puțină vreme Sorela. „Datorită ție am descoperit o altă latură a vieții, a vieții în doi, a iubirii a tot ce ne înconjoară. Alături de tine și datorită iubirii tale am prins aripi. M-ai învățat ce înseamnă încrederea atunci când mi-o pierdusem, am văzut că există persoane care merită toată dragostea din lume…”, a continuat Sorela superbul ei poem inspirat din iubirea lor!

Între timp, Vasile Nedelcu a venit în țară și ceea ce era sortit să se întâmple s-a întâmplat: de puțin timp cei doi tineri frumoși, frumoși de pică, talentați, sunt în Anglia, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord cum, riguros, scrie Vasile Nedelcu alături de fiecare postare pe facebook. Comentând una dintre fotografiile cu cei doi, antrenorul Sorelei, Fănel Iliescu îi îndeamnă: „pe fața voastră se vede fericirea; nu o pierdeți!” De fapt, Fănel Iliescu a sfătuit-o pe Sorela să mai aștepte plecarea până după Campionatul Național de juniori 1 de la sfârșitul acestei luni! „Avea mari șanse la medalii”, mi-a zis. Dar, se vede, se bucură pentru fosta lui elevă, căreia îi citește pe chip fericirea! Mi-a mai spus că Sorela „este un copil foarte bun, o gospodină desăvârșită, școlită fiind în anii lungi când a trebuit să-și poarte singură de grijă în căminul clubului! Și este o atletă foarte talentată. Cu siguranță că dacă și-ar dori, ar putea ușor să-și găsească locuri în cluburile de profil din Anglia!”

Victor Lupu, antrenorul lui Vasile Nedelcu, mi-a spus că fostul său elev este „liniștit, muncitor, ascultător, boxează acum în Anglia și se pregătește să vină în toamnă să se lupte pentru medalii la Campionatul național de box”. Profesorul Victor Lupu este convins că Vasile Nedelcu va reuși în ce și-a propus!
 Deocamdată, în multe dintre postările sale pe facebook poate fi urmărit la lucru, în meciuri de box ori în sala de antrenament. Ceea ce îl confirmă pe antrenorul care i-a pus în mâini mănușile de box în sala de la CS Unirea.
Iar autorul acestor rânduri, scrise cu acordul Sorelei și al lui Vasile, crede, la rândul său, că o atletă și un boxer de la Focșani, aflați acum în Anglia, își pot împlini talentul și printr-o mare iubire, ce poate cere, uneori, și renunțări temporare, ca termen de încercare a aceleiași iubiri!  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?